Constructii

Categoria se adreseaza in special companiilor care isi desfasoara activitatea de baza in domeniul contructiilor civile si industriale, constructii si amenajari, constructii case, case din lemn, apartamente si vile.


Site-uri Constructii

Sunt 219 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Magazinul meseriasului - materiale de constructii
Magazin virtual de materiale de constructii: rigips, adezivi, polistiren, tencuiala, glet, sape autonivelante, amorsa, pardoseala, hidroizolatii fundatii, vopsea lavabila, termoizolatii, profile metalice. Producatori: Ceresit, Caparol, Mapei. Livrare gratis materiale constructii Bucuresti si Ilfov
http://www.magazinul-meseriasului.ro
Vopsea lavabila, tencuiala decorativa - SIPO SRL
Firma noastra a fost infiintata in anul 1993 dobandindu-si renumele in domeniul constructiilor, finisajelor si amenajarilor interioare incepand cu anul 1999 odata cu semnarea parteneriatului cu renumita fabrica de vopsele dufa Romania, actualmente Deutek Romania.
http://www.sipo.ro/
Case De Lemn - SC Nerva Prodcom SR
SC Nerva Prodcom SRL va ofera case de lemn, o gama larga de: casute de gradina, case chertate, case americane, foisoare, scari si usi la cele mai avantajoase preturi.
http://www.nrv.ro
Buldoexcavatoare
Buldoexcavatoarele sunt utilaje folosite pentru săpături, fiind o variantă evoluată a lopeții.
http://buldoexcavatoare.eu
Tibsil Srl - Case din lemn
Firma noastra fabrica din lemn rasinoase constructii mici si mijlocii: case din lemn, case de vacanta, case de locuit, casute de gradina, garaje, foisoare si pavilioane. Datorita climei regiuni arborii cresc mai lent avand ca rezultat un material lemnos de esenta tare si extrem de prelucrabil. Toate ...
http://www.tibsil.ro
Materiale constructii - Alprod93
S.C. ALPROD 93 S.R.L vinde materiale pentru constructii la cele mai bune preturi de pe piata. Avem pe stoc urmatoarele materiale pentru constructii: BCA, caramida, cherestea, ciment, hidroizolatie, ipsos, lambriu, membrana, placi OSB, polistiren, profile, rigips. Asiguram transport gratuit.
http://www.alprod93.ro
Spatii verzi - Danimex Timisoara
Danimex este o companie care activeaza in domeniul constructiilor dar care se ocupa si cu amenajari spatii verzi si decoratiuni exterioare pentru parcuri.
http://www.danimextm.ro
Piscine, spa, sauna, baie de aburi - Vidor
Vidor comercializeaza piscina, piscine, spa, sauna, baie de aburi, acoperiri piscine, preturi piscine, constructie piscina, piscine beton, piscine acoperite, piscine interioare, piscine publice, piscine private, piscine familiale, piscine olimpice, piscine hotel.
http://www.vidor.ro
Materiale beton amprentat si pardoseli industriale
PAVIMAT este un principal furnizor de produse in domeniul materialelor pentru pardoseli decorative si industriale. In categoria de pardoseli decorative intra: beton amprentat, beton amprentat vertical, piatra spalata si sistemul TC. Pardoselile industriale sunt cele elicopterizate si cele epoxidice.
http://www.pavimat.ro
Saune - Seven Stars
Firma Seven Stars ofera spre vanzare echipamente pentru sauna si construieste saune uramand traditiile finlandeza si ruseasca. Sauna cu aburi, sauna clasica, sauna cu panouri infrarosii sunt cateva exemple din oferta Seven Stars.
http://www.sevenstars.ro

Rezultate 41 - 50 din 219

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>