Constructii

Categoria se adreseaza in special companiilor care isi desfasoara activitatea de baza in domeniul contructiilor civile si industriale, constructii si amenajari, constructii case, case din lemn, apartamente si vile.


Site-uri Constructii

Sunt 219 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Regele termoizolatiilor reflective
De ce Isolair Thermo? Pentru ca asigura reducerea costurilor de incalzire pe timp de iarna si racire pe timp de vara, in conditii de pret si instalare superioare altor solutii de izolatie si o garantie oferita de 3 ori mai mare fata de alti izolatori.
http://www.isolair.ro
Vanzari instalatii industriale
Magazin virtual specializat pe vanzarea de instalatii industriale profesionale.
http://www.instalatiiindustriale.ro
Automatizari instalatii industriale
Automatizari instalatii industriale. Oferim solutii de automatizari pentru instalatii industriale si de constructii.
http://www.prosoftware.eu
Scule electrice, unelte, aparate de sudura, generatoare
Depozit de scule - Scule electrice, unelte, aparate de sudura, generatoare.
http://www.depozitudescule.ro
Inchirierea schele metalice, inchiriere popi metal
Sim-Mat Construzione este importator direct si exclusiv si acopera domeniul constructiilor in intregime. Comercializam/Inchiriem in toata tara echipamente si utilaje pentru constructii: schele si popi metalici, macarale, sisteme de cofrare, betoniere, roabe, vibratoare.
http://simat.ro
Decoratiuni Case Craciun, Aranjamente
Decoratiuni Case Craciun, Decoratiuni Exterioare Vile de Craciun, Aranjamente Case Craciun, Ornamente Case de Craciun, Instalatii Electrice Craciun, Decor Vile Craciun!
http://www.decoratiuni-aranjamente-craciun.ro
MTA Group - solutii complete de demolare si taiere selectiva
MTA executa, la preturi competitive, penetratii circulare in structuri din beton armat si zidarie, utilizand carotiere diamantate, respectiv taieri si decupaje (rectangulare si circulare) de precizie, utilizand disc diamantat sau fir / filou diamantat.
http://www.mta-group.ro
Cui picon
Cuiul picon permite pregatirea terenurilor pietroase pentru introducerea utilajelor de transport al materialului excavat şi faciliteaza extragerea pieselor din beton aflate sub pamant sau demolarea pavajelor sau altor parti de constructii.
http://cuipicon.eu
Panouri radiante infrarosu Cluj - panouri electrice
Sisteme de incalzire a locuintelor, halelor, birourilor, spatiilor comericale etc utilizant energie electrica. Detalii tel 0264-420456 sau pe site www.panouri-termice.ro
http://www.panouri-termice.ro
Case de lemn americane - firma constructii cluj
SC 7STARS SRL are ca activitate principala construirea de case din lemn americane, case vacanta, case conventionale, cabane, casute, foisoare, etc Tel. 0754 - 074.985 www.case-lemn-americane.ro
http://www.case-lemn-americane.ro/

Rezultate 31 - 40 din 219

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>