Constructii

Categoria se adreseaza in special companiilor care isi desfasoara activitatea de baza in domeniul contructiilor civile si industriale, constructii si amenajari, constructii case, case din lemn, apartamente si vile.


Site-uri Constructii

Sunt 219 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Mesterii Apusenilor
Mesteri din Apuseni construim case si cabane ieftine din LEMN MASIV de rasinoase. Constructiile sunt din grinzi de 10-12 cm, imbinate in “coada de randunica”.
http://www.mesterii-apusenilor.ro
Site-ul companiei Conduraru Grup SRL
Este site-ul companiei CONDURARU GRUP SRL, companie care monteaza sisteme profesionale de hidroizolatii si termoizolatii.
http://www.condurarugrup.ro
Proiectare profesionala a constructiilor din lemn!
JirmaN Engineering va ofera: - Timp redus pentru executia proiectelor - Detaliere maxima a structurilor - Posibilitatea de vizualizare 3D a structurii - Breviare de calcul pentru pereti, grinzi, stalpi, ferme industrializate din lemn. - Suntem specializati pe structuri din lemn
http://www.proiectecaselemn.ro
Automatizari porti, nice romania, porti culisante
Automatizari Porti Nice va ofera o gama variata de sisteme pentru automatizari porti batante, automatizari porti culisante, porti automate, automatizari nice.
http://www.automatizariportinice.ro
Termopane Preturi
Termopane Preturi .Avantajele geamurilor termopan si produsele oferite de firma Mva Construct, o firma cu o experienta bogata.
http://www.mvaconstruct.ro
Magazin online materiale acoperis si fatada
Magazin online materiale acoperis si fatada. Materiale acoperis, fatada, Austrodach, scule electrice, sisteme pluviale, hidroizolatii, ferestre mansarda, pavaj, lemn, acoperisuri si fatade, termoizolatii, sisteme de drenaj, cupole, scule de mana si echipamente pentru protectia muncii.
http://www.austrodach.ro
Case din lemn
Case din lemn masiv sau din osatura din lemn. Producem si comercializam constructii din lemn. Producem si montam la preturi foarte accesibile pentru dumneavoastra case din lemn, casute de gradinarit.
http://www.caselemnconstructii.ro
Cantare auto
Cantare auto. Cantare auto (sau poduri cantare) sunt cantare mari care sunt de obicei montate permanent pe o fundatie de beton de cantarire care sunt utilizate in cantarirea vehiculelor intregi si a continutului acestora.Departamentul cantare auto ofera piese de schimb si servicii de consultanta in ...
http://www.cantare-auto.eu/
Panouri cu leduri
Un panou cu leduri este ca un televizor gigantic, insa cu o diferenta fundamentala. In locul imaginii generate de un tub catodic, aici fiecare pixel de imagine este format dintr-un fascicul de mici LED-uri.
http://www.panouriculeduri.ro
Automatizari statii de asfalt - Automatizari mixturi asfaltice
Oferim solutii de automatizari statii de asfalt si solutii de automatizari statii de mixturi asfaltice.
http://www.instalatiideasfalt.ro

Rezultate 21 - 30 din 219

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>