Constructii

Categoria se adreseaza in special companiilor care isi desfasoara activitatea de baza in domeniul contructiilor civile si industriale, constructii si amenajari, constructii case, case din lemn, apartamente si vile.


Site-uri Constructii

Sunt 219 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Profesionistii scarilor!
"Cu noi aveti garantia lucrului bine facut”. Scarile noastre sunt unice. Fiecare scara este executata dupa masurile de la fata locului si se incadreaza perfect in golul de scara pe care il aveti. Alegeti cu incredere scarile noastre !
http://www.scari.ro
Auditor certificat energetic
MULTICONSULTING TOP SRL, o echipa tanara de profesionisti, specializati in domeniul certificarii energetice care te vor ajuta cu toate informatiile corecte, necesare pentru a obtine acest certificat. Obtine astazi un certificat energetic la cel mai bun pret.
http://www.certificatenergeticro.ro
Hale industriale Craiova
Compania noastra este un jucator important in comercializarea panourilor termoizolante tip sandwich cu insertie de spuma poliuretanica sau vata minerala. Oferim clientilor nostrii consiliere in alegerea grosimii si tipului de panou care satisface cerintele acestora.
http://www.eurocad-grup.ro
constructii rotarex pe structuri metalice
Rotarex este pionier al constructiilor pe structuri metalice usoare din Romania. De aproape 15 ani revolutionam piata prin tehnologie de top, la costuri imbatabile si calitate durabila, dovedit, in toate aplicatiile. Dezvolta cu noi, tehnologii noi!
http://www.rotarex.ro
Case din lemn de la producator
Producem la comandă după schița sau planul clientului case din lemn, după cum puteți vedea si pe siteul nostru. Construcțiile noastre au pereții din lemn ecarisat formate din grinzi de grosime 40mm sau 70mm grosime.
http://www.verkauf.ro
Hale industriale pe structura metalica
Realizam hale industriale la cheie. Folosim structuri metalice din profile zincate sau europrofile. Inchiderile laterale se realizeaza din panouri termoizolante. Proiectam hale industriale, proiecte de arhitectura, structura, fundatii. Executam fundatii, montam structuri metalice si panouri izolante
http://www.imobiliarsteelconstruct.ro
Foraje puturi de apa
Foraje puturi de apa de medie si mare adancime , subtraversari si foraj pompa de caldura si pompe de incalzire geotermala. Foraje geologice si geotehnice, foraj piloni si piloti, documentatii, proiecte si avize foraje.
http://www.forajeapa.ro
Lucrari complexe de foraje puturi
Firma noastra cu utilizarea echipamentelor moderne de foraj, executa foraje pentru pompe de caldura in conditii de siguranta vindem echipamente pentru pompe de caldura si efectuam montajul la cheie. Oferim consultantii gratuite pentru foraje puturi apa si foraje puturi pompe de caldura.
http://www.exotic-construct.ro
Foraje pentru captare apa si apa termala
Firma PBV&ION din Satu Mare executa foraje puturi apa la mica si mare adancime pana la 300m, subtraversari, desnisipari, apa termala. Dispunem de utilaje marca Joy, fabricatie Italia-HYDRA SRL
http://www.hidraforaje.ro
Constructii case ieftine
Redrock General Construct - firma de constructii specializata in operatii mecanizate (sape mecanizate, gips carton, tencuiala decorativa), executam la preturi promotionale case la rosu sau la cheie.
http://www.redrockconstructii.ro

Rezultate 11 - 20 din 219

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>