Constructii

Categoria se adreseaza in special companiilor care isi desfasoara activitatea de baza in domeniul contructiilor civile si industriale, constructii si amenajari, constructii case, case din lemn, apartamente si vile.


Site-uri Constructii

Sunt 219 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Alpinism utilitar - Activ Construct Grup S.R.L.
Obiectul principal al activitatii noastre este constructia de case. Experienta pe care am acumulat-o in timp, dedicatia pentru domeniul muncii noastre si grija constanta pentru satisfactia clientului ne ajuta sa fim printre cei mai buni in domeniu.
http://www.activ-construct.ro
Forari puturi, forari verticale, puturi de apa
Suntem o firma flexibila cu un portofoliu bogat. Lucrari deosebite care aduc apa la suprafata pentru dumneavoastra. Lucrarile de forari puturi, cer specialisti si utilaje.
http://www.forariputuri.eu
Ramplast - tamplarie din PVC, geam termopan, usi termopan
Profilele Ramplast sunt extrudate utilizand aditivi ecologici pe baza de calciu-zinc, fara plumb si staniu care sunt compusi toxici pentru organismul uman si mediul inconjurator. Inca de la debutul productiei in anul 1996, profilele Ramplast au utilizat aditivi ecologici calciu-zinc, desi costul ace ...
http://www.tamplarieramplast.ro
Case de lemn Balazs
Daca aveti nevoie de o casa din lemn, cabana, mansardari, mobilier de gradina ati ajuns unde trebuie. Tocmai ai gasit solutia: societetea S.C. CASE DE LEMN BALAZS construieste pentru tine case din lemn masiv pentru locuit sau vacanta.
http://www.casedelemnbalazs.com
ACIM Sud - Constructii si amenajari, materiale de constructi
Compania ACIM Sud, cu sediul în București, este o companie tânără și dinamică a cărei activitate principală o reprezintă proiectele de construcții, completată de o gamă largă de produse și servicii necesare lucrărilor din acest domeniu.
http://www.acim.ro
Nicoladi Construct
Firma de constructii si amenajari interioare si exterioare ce activeaza in BUCURESTI. Preturi apropiate de cele din provincie, calitate garantata, timp de executie competitiv.
http://www.nicoladiconstruct.ro
Tigla metalica ceramica si din beton - RZA Expert Construct SRL
Comercializam tigle metalice, ceramice si din beton pentrul acoperisul dvs. Daca aveti nevoie de ferestre de mansarda, sindrile bituminoase, jghiaburi si burlane, porti garaj va asteptam la noi pentru a alege ceea ce va place.
http://www.acoperisuri1.ro
Vopsele decorative si lavabile Fabryo
Misiunea noastra este sa oferim clientilor cele mai bune produse, facute de chimisti profesionisti, cu retete exceptionale, care sa ii multumeasca pe deplin. Suntem creatori de vopsele si ne mandrim cu creatiile noastre.
http://www.fabryo.com
Euro-Lider - Construcii drumuri ecologice
SC EURO LIDER SRL este o societate infiintata in anul 2006, activand in domeniul constructiilor de drumuri, modernizare si reabilitare inlocuind tehnologia clasica (pietruire) cu o tehnologie de ultima generatie (fiind ecologica 100%), domeniul imobiliar si cel al importurilor si exporturilor de pro ...
http://www.euro-lider.info
Fose septice - Sisteme de epurare a apei reziduale
Din dorinta de a proteja mediul inconjurator societatea Tecnotre vine in sprijinul dvs. cu o gama variate de produse si solutii optime in epurarea apei menajere. Produsele noastre sunt insotite de declaratii de conformitate si carti tehnice in lb romana.Sistemele de epurare sunt marca Telcom Italy.
http://www.tecnotre.ro

Rezultate 91 - 100 din 219

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>