Arhitectura si design

Constructii si amenajari interioare, proiectare complexa, arhitectura, structura, instalatii sanitare, termice, electrice, design, amenajari interioare, studii de fezabilitate, proiectare de arhitectura, peisagistica, urbanism, inginerie arhitecturala, consultanta si design, proiectare locuinte, case de vacanta, case tip, birouri.


Site-uri Arhitectura si design

Sunt 13 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
proiecte case
Va oferim servicii complete de proiectare si autorizare pentru toate specialitatile la preturi avantajoase. Proiectarea asistata de calculator va poate oferi o imagine 3D asupra locuintei visate si va poate ajuta in alegerea si compartimentarea corecata a spatiilor. Planurile casei se vor realiza in ...
http://www.proiecte-locuinte.ro
Proiecte case
Proiecte case. Tot ce trebuie sa stiti atunci cand ati hotarat sa faceti o casa. Va oferim solutia unei case ieftine din lemn, modele si diverse proiecte gata realizate.
http://www.proiecte-case.eu
Biroul de arhitectura Beyer Proiect
Firma Beyer Proiect va ofera servicii profesionale de: Proiectare de arhitectura, proiectare urbanism, amenajari interioare, amenajari peisagere, design, prezentari 2D, 3D, animatii, machete, documentatie pt. certificat de urbanism, documentatie pt. avize si acorduri, documentatie pt. autorizatie de ...
http://www.beyerproiect.ro
Container - STC Tehnocontainet Srl
Suntem o companie noua dar cu specialisti cu stagii vechi de activitate in domeniul containerelor. Structurile produse in sistem LEGO interschimbabil aduc satisfactii tuturor celor care au intr-un fel sau altul, contact direct sau indirect cu acest tip de produs.
http://www.tehnocontainer.ro
Constructii case din lemn, anexe, prod din lemn
Mobina S.R.L. Suceava este specializata in case panelizate cu structura din lemn Constructor de case de lemn, case de familie, case de vara, cabane, case trainice, case de lemn. Va mai oferim anexe la casele de lemn, Foisoare, Terase, Pergole si produse din lemn de rasinoase, lambriu, cherestea.
http://www.mobina.ro
Arhitectura, design interior si servicii 3D
Renderthing este un studio de arhitectura, design interior si grafica 3D. Echipa este formata din arhitecti, designeri si graficieni. Renderthing, desi nou infiintata, reprezinta o fuziune a mai multor firme specializate pe arhitectura, design interior si grafica 3D cu vechime.
http://www.renderthing.ro
Archibau - Birou de arhitectura
SC Archibau SRL, persoana juridica romana, s-a infiintat in anul 2006 si este o societate comerciala cu capital privat. Ne desfasuram activitatea intr-un birou cu specific activitatii de proiectare, avand un personal de cinci-sapte oameni, dintre care jumatate sunt arhitecti si urbanisti.
http://www.archibau.ro
Studio Kubo - Machete imobiliare
Studio Kubo isi propune sa aduca un aer proaspat in domeniul machetelor imobiliare (case, vile, complexe rezidentiale), dar si al designului si arhitecturii. Activitatea propriu-zisa a pornit de la ideea necesitatii unei evolutii continue in aceste domenii, pentru a fi in pas cu dezvoltarea tehnolog ...
http://www.studiokubo.ro
Total Sign - industria publicitara
Firma specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara. Aici sunt cateva produse comercializate de firma noastra: neon flexibil, module led, folii adezive, folii prelate, folii de protectie solara, antiefractie, tuning, poliplan, PVC, etc.
http://www.totalsign.ro
PROIECTE CASE La Cheie, planuri case Archeton
Site-ul prezinta portofoliul companiei Archeton - peste 700 de proiecte de case unifamiliale, proiecte vile duplex, proiecte case mici si de case ieftine, planuri case cu etaj mansardat, planuri de case din caramida, BCA sau lemn. ARCHETON - La noi gasiti planul casei visate!
http://www.archeton.ro

Rezultate 1 - 10 din 13

<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>