Amenajari si decoratiuni

Amenajari si decoratiuni interioare in constructiile proprii, de spatii interioare, tavan fals, rigips, perdele, draperii, tapiserii si accesorii pentru decoratiuni, elemnte decorative din lemn cioplit, design rustic, elemnte de design interior, plante si obiecte decorative.


Site-uri Amenajari si decoratiuni

Sunt 120 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Metaplas - fier forjat
Metaplas este o companie specializata in designul, productia si instalarea produselor metalice din fier forjat si fier lucrat. Utilizand idei originale, produsele metalice sunt create combinand metodele traditionale cu metodele moderne de lucrare ale fierului forjat.
http://www.metaplas.ro
P&G Design Classic - Jaluzele verticale
Firma SC P&G Design Classic SRL este specializata in comercializarea si montarea jaluzelelor verticale din poliester si bumbac. Avand o bogata experienta in domeniu, ne evidentiem in fata competitorilor nostrii prin profesionalism, competenta si calitatea produselor oferite. Principalul nostru obiec ...
http://www.pgjaluzele.ro
Art Design Group Romania
Art Design Group (ADG) este o companie cu capital privat integral romanesc ce activeaza din 2006 in domeniul confectiilor si tamplariei metalice. Usile metalice Tracia Lux ofera protectie si siguranta maxima, izolare termica si fonica, fiabilitate si un design modern pentru casa ta!
http://www.metallicdoor.ro
Parchet de la Budman International
Comercializare, montaj si intretinere parchet masiv, parchet laminat, parchet dublu si triplustratificat, bambus, reparat si sudat sape la preturi bune.
http://www.parchet-parchetlaminat.ro
Casa de gresie si faianta pentru acasa
Daca vrei sa renovezi sau amenajezi casa, printre produse de gresie si faianta la noi gasiti si obiecte sanitare la preturi mici. Daca bugetul nu va ajunge sa terminati casa, la noi cumparati mai ieftin.
http://www.casagresiefaianta.ro
Exclusive Design - Amenajari interioare si exterioare
Studioul de arhitectura exclusivedesign ofera servicii complete de amenajari interioare si design interior incluzant: consultanta, proiectare, prezentari 3D si management de proiect. Serviciile firmei acopera sectoare variate ale pietei: rezidential, spatii comerciale, magazin, office.
http://www.exclusivedesign.ro
EmpirePaving - beton decorativ, beton amprentat
Executam lucrari de beton decorativ - beton amprentat, pavaje decorative, amenajare zone rezidentiale, centre comerciale, parcuri, parcari, terase, drumuri de acces, alei pietonale, trotuare, etc.
http://www.empirepaving.ro
Macimo - Semineuri cu personaliate
S.C. MACIMO S.R.L. produce si comercializeaza: seminee, elemente arhitecturale, cioplitorie, placaje, borduri si pavele din granit, moloane.
http://www.macimo.ro
General July Design - Amenajari interioare si exterioare
General July Design SRL este o firma ce se ocupa cu amenajari interioare si exterioare. Firma noastra executa lucrari doar din lemn. Iti putem veni in ajutor oricand deoarece dispunem de un atelier de tamplarie propiu. Serviciile noastre de amenajari interioare cat si exterioare va pot aduce rafinam ...
http://www.general-july-design.ro
DaleLuminoase pentru amenajari interioare
Firma noasta produce dale luminoase folosite in amenajari interioare pentru pavaj Dale Luminoase in Gresie in Bucatarie sau pereti. Ca si grad de protectie dalele luminoase sunt subacvatice. ceea ce le face ideale pentru case, vile, hoteluri, restaurante, baruri pentru podele umede sau uscate.
http://www.daleluminoase.ro

Rezultate 71 - 80 din 120

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>