Amenajari si decoratiuni

Amenajari si decoratiuni interioare in constructiile proprii, de spatii interioare, tavan fals, rigips, perdele, draperii, tapiserii si accesorii pentru decoratiuni, elemnte decorative din lemn cioplit, design rustic, elemnte de design interior, plante si obiecte decorative.


Site-uri Amenajari si decoratiuni

Sunt 120 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Amenajari Interioare si Exterioare
Firma noastra executa intreaga gama de lucruri de constructii, de le lucrari mici pana la lucrari foarte complexe. Consructii civile si industriale ori parti ale acestora. Pentru a obtine o oferta extimativa penru lucrarea dvs. nu ezitati sa ne contactati.
http://www.amenajari-renovari.ro
Consdany Design - Amenajare interioara si exterioara
Consdany Design SRL avand un personal calificat pentru orice tip de amenajare interioara cat si exterioara precum si domeniul instalatiilor sanitere si de gaze si fiind infintata din anul 2008 incercam sa executam la cele mai mici preturi si in cel mai scurt timp lucrarile cerute de catre dumneavoas ...
http://www.consdany.ro
MG Ecodesign - Pavaje continue decorative
MG Ecodesign srl este o firma ce se bazeaza pe un colectiv tanar, cu o inalta calificare in domeniul aplicarii pavimentelor. Asiguram aplicatii de un inalt nivel calitativ, pentru toata gama de pavimente, fiind importatori directi si colaborind cu firme de prestigiu din USA si Spania.
http://www.mgecodesign.ro
Montaj si vanzare parchet - Paci Parchet
Parchetul pe care il oferim clientilor nostri este un produs profesional, de calitate, conform normelor C.I.E. De asemenea, produsele Bona pe care le vindem - adezivi, rasini, sape, lacuri, grunduri, chituri - sunt produse la inalte standarde de calitate.
http://www.paci-parchet.ro
Helios PLS - Iluminat comercial
Helios PLS ofera corpuri de iluminat, Aplice, Plafoniere, Candelabre, Solutii de iluminat, Lustre, Becuri, Iluminat modern, Iluminat clasic, iluminat comercial, artemide, baga.
http://www.heliospls.ro
Instal Electro Construct - Usa de garaj
Compania noastra este specializata in comercializarea si instalarea de usi de garaj, automatizari pentru usa de garaj, usi rezidentiale si usi industriale. De asemenea comercializam si instalam automatizari pentru orice tip de porti (rezidentiale sau industriale).
http://www.usi-pentru-garaje.ro
Piatra naturala pentru placat - Tird Trans SRL
Exploatam, prelucram si comercializam piatra naturala pentru placare sub forma de paleti. Piatra naturala pentru placare poate fi folosita atat la interior cat si la exterior. Se pot placa ziduri, temelii, garduri dar si alei sau scari.
http://www.tirdtrans.ro
Parchet bambus
Parchet din bambus de cea mai buna calitate la preturi de importator. Va oferim modele variate precum si produsele auxiliare (plinta, adeziv, amorsa). Parchet din bambus culoare naturala, cafenie sau wenge.
http://www.parchet-bambus.ro/
City Glass SRL - Termopane Veka
Distribuitor termopane, tamplarie Veka Germania - PVC sau aluminiu - pret de producator, calitate. Geamuri LOW-E, plase de tantari rulou, plase de tantari pe balama, glafuri interioare si glafuri exterioare.
http://www.termopane-veka.ro
Pro Sole - Porti si garduri metalice
Societate producatoare de porti si garduri metalice de autor, oferind si sisteme de automatizari porti si garduri. Proiectare tridimensionala, 1000 mp spatii de productie, sudura in argon, vopsire in camp electrostatic, echipe de montaj pregatite sa inceapa cu montarea stalpilor in fundatii si sa te ...
http://www.portimetalice.ro

Rezultate 61 - 70 din 120

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>