Amenajari si decoratiuni

Amenajari si decoratiuni interioare in constructiile proprii, de spatii interioare, tavan fals, rigips, perdele, draperii, tapiserii si accesorii pentru decoratiuni, elemnte decorative din lemn cioplit, design rustic, elemnte de design interior, plante si obiecte decorative.


Site-uri Amenajari si decoratiuni

Sunt 120 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Fototapet Personalizat
Tu stabilesti modelul noi ne ocupam de restul - tapet decorativ - o solutie practica pentru scoaterea in evidenta a spatiului interior prin designuri spectaculoase, clasice sau moderne.
http://www.fototapet.ro
Art Deco Zone - design de interior pe gustul tau
Proiecte de design interior pentru casa ta, executate la cheie si decorate cu mobilier si decoratiuni interioare in cel mai mic amanunt! Amenajari interioare create de o echipa de designeri de interior, arhitecti si artisti plastici pentru case, spatii de birouri, restaurante, baruri si altele.
http://www.interiordesigner.ro
LidiArt Glass - vitralii Tiffany
Studioul nostru executa vitralii folosind preponderent tehnica Tiffany a foliei de cupru, echipa noastra incluzand specialisti cu experienta de aproape 20 de ani in domeniu.
http://www.lidiartglass.ro
Saltele Super Ortopedice
Saltelele ELITE sunt saltele din categoria superortopedica "tare", fiind recomandate si persoanelor cu probleme minore de coloana vertebrala (dureri de spate. Livrare gratuita la domiciliu pentru municipiul Bucuresti.
http://www.saltele-superortopedice.ro
Elportes Usi de interior
Producator de usi interior, usi de interior elportes, tocuri si pervaze, usi cu furnir natural, usi bucuresti, mdf furniruit, foi si fete de usi cu furnir natural, usi de interior elportes de inalta calitate, usi interior pentru producatori.
http://www.elportes.com
TJM Group Construct - Amenajari interioare
Amenajari interioare sedii firme, baruri, restaurante, apartamente, case, vile: compartimentari, montaj tavane false, zugraveli, placari rigips, termoizolatii.
http://www.tjm-construct.ro
Alexir Decor - Jaluzele verticale
Oferim la preturi promotionale jaluzele verticale, intr-o gama variata de modele. Asiguram masuratori si montaj pentru jaluzele verticale in Buzau, Focsani, Bucuresti.
http://www.termopanejaluzele.ro
Beton Amprentat - pavaje decorative
Cu ajutorul tehnologiei betonului amprentat se pot obține pavaje deosebite din punct de vedre estetic care pot imita aspectul gresiei, cărămizii, pietrelor naturale precum și a altor tipuri de materiale. Executam pavaje din beton amprentat.
http://www.pavaje-beton-amprentat.com
SAXON - Usi de Interior
SAXON SRL. atat in calitate de importator cat si in calitate de producator va sta la dispozitie cu opt culori si 23 modele de usi de interior. Usile de interior pentru apartamente sunt usi pentru bai, usi pentru bucatarii, usi pentru sufragerii, usi pentru dormitoare, usi pentru birourii, etc.
http://www.usideinterior.ro
Seminee Gaftos, focare semineu, accesorii semineuri
Firma Gaftos este unic importator in Romania al semineelor EVITA si ofera o gama completa de seminee realizate din piatra naturala de la cariere din Franta, marmura, granit, travertin, metal, inox, lemn: Seminee Rustice, Seminee Moderne, Seminee Contemporane, Seminee Clasice. Oferim cosuri de fum ...
http://www.gaftos.ro

Rezultate 51 - 60 din 120

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>