Amenajari si decoratiuni

Amenajari si decoratiuni interioare in constructiile proprii, de spatii interioare, tavan fals, rigips, perdele, draperii, tapiserii si accesorii pentru decoratiuni, elemnte decorative din lemn cioplit, design rustic, elemnte de design interior, plante si obiecte decorative.


Site-uri Amenajari si decoratiuni

Sunt 120 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Beton amprentat
Pavaje realizate din beton amprentat pentru alei, curti, parcari, garaje, parcuri, restaurante, spatii adiacente piscinelor, suprafete verticale: garduri, fatade.
http://www.pavajamprentat.ro
Oglinzi si geamuri decorative
Prelucrare geam si oglinzi, executie mobilier de sticla, inramare, sticla ornamentala.Oferim servicii complete de productie sticla si oglinda, mobilier de sticla la comanda, inramare, decorare si transport.
http://www.oglindar.ro
Pavaj din beton amprentat
Prezinta metoda Pavisol de pavaj folosind betonul amprentat. Sunt prezentate de asemenenea avantajele si dezavantajele fata de pavajul traditional precum siutilizarile betonului amprentat.
http://www.pavisol.ro
Artistic Home Decor
Statuete Originale, din rasina si alte decoratiuni interioare. Fabricate cu cea mai mare atentie la detaliu, fiecare piesa este PICTATA MANUAL si facuta sa arate cat mai realistic posibil, mentinand expresia artistica. Designul fiecarui model este realizat de artisti renumiti.
http://www.ahomedecor.ro
SHOP Inovativ
Va prezentam o gama de produse inovative ce au la baza proprietati luminoase. Toate produsele expuse pe site au proprietatea unica de a capta lumina pentru a o elibera apoi in intuneric (fara consum de energie electrica). Produse inovative pentru casa & afacere.
http://www.shopinovativ.ro
Amenajari acvarii, helestee, perdele de apa
Executam acvarii cu un design deosebit, acvarii profesionale echipate cu aparatura profesionala de cea mai inalta calitate, acvarii vanzare peste viu (acvarii tip metro), perdele apa, cascade apa, cortine apa, helestee, asigurand service si intretinere acvarii de catre personal specializat.
http://www.acvaristica.info
Imprejmuri - Coral Ex HCD SRL
Societatea noastra executa imprejmuiri pentru santier, imprejmuri cu gard din lemn, imprejumuire cu sarma ghimpata, imprejmuiri industriale provizorii civile din plasa bordurata galvanizate cu sau fara beton.
http://www.imprejmuiri.ro
Amenajari interioare - Atti Creative
Creativitate, originalitate, dinamism, extravaganta si design fara restrictii sunt caracteristicile care ne definesc. Echipa Atti Creative este formata din arhitecti, designeri si ingineri constructori gata sa depaseasca limitele imaginatiei in domeniul amenajarilor interioare.
http://www.atticreative.ro
Style Doors - Usi garaj, usi industriale, usi automate
Usi industriale, usi garaj, usi automate, automatizari de porti, rulouri, usi birou, usi antifoc. Teckentrup, teckla, marantec, motoare usi. Se asigura montaj si service. Va punem la dispozitie atat produsele cat si cunostintele noastre in materie de tehnologie de acces.
http://www.usigarajautomate.ro
Foto tapet Personalizat
Fototapet Personalizat - Tu stabilesti modelul noi ne ocupam de restul - tapet decorativ - o solutie practica pentru scoaterea in evidenta a spatiului interior prin designuri spectaculoase, clasice sau moderne.
http://www.fototapet.ro

Rezultate 41 - 50 din 120

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>