Amenajari si decoratiuni

Amenajari si decoratiuni interioare in constructiile proprii, de spatii interioare, tavan fals, rigips, perdele, draperii, tapiserii si accesorii pentru decoratiuni, elemnte decorative din lemn cioplit, design rustic, elemnte de design interior, plante si obiecte decorative.


Site-uri Amenajari si decoratiuni

Sunt 120 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Seminee electrice pentru interior
Va oferim o gama variata de seminee electrice de interior, cu design clasic sau modern, precum si o serie de alte solutii de foc ambiental (flacari decorative), seminee si gratare de gradina, felinare pentru gradina sau terasa.
http://www.semineedecor.ro
PROLUX - sisteme de finisaj, amenajari si finisaje
Distribuitor national de sisteme de finisaj pentru amenajari interioare si exterioare. PROLUX reuneste gama de sisteme si accesorii profesionale din eloxALUM, alama regala, steelINOX si PVC pentru pardoseli si pereti amenajari exterioare si interioare, finisaje interioare si exterioare, corniere.
http://www.prolux.ro
Decoratiuni unicat din ceramica pictata manual
Magazin online de decoratiuni unicat din ceramica pictata manual, cu aplicatii, realizate de artisiti plastici de talent.Oferta noastra cuprinde seturi de vase din ceramica pictate sau pictate si cu aplicatii, decoratiuni pentru Craciun sau pentru alte sarbatori.
http://www.ceramica-decoratiuni.com
Dax Baudienst
Firma Dax Baudienst a luat fiinta in anul 2008, dar echipele de muncitori au o experienta, in medie, de peste 6 ani in domeniul constructiilor de la noi din tara, dar mai ales din zona vestica a Europei (Germania, Franta, Belgia, Spania), iar managerul sau general, este foarte priceput in toate etap ...
http://www.amenajarilacheie.ro
Parchet masiv
Parchet-design a fost creeat pentru a va arata adevaratul sens al lemnului in caminele dumneavoastra,prin eleganta si rafinamentul parchetului de cea mai buna calitata. Parchet-Design ofera clientilor serviii complecte pentru instalarea parchetului.
http://www.parchet-design.ro
Arbusti ornamentali
Arbusti ornamentali conifere productie proprie, acomodate la conditiile climatice din Romania, din pepiniera la preturi incepand de la 19 ron(+tva) pentru Juniperus horizontalis. Pentru oferta completa de arbusti va rugam sa accesati site-ul nostru www.coroladeco.ro.
http://www.coroladeco.ro
Landra Design - Jaluzele verticale, orizontale, rolete, rulouri
Comercializam la preturi de producator jaluzele vertical, jaluzele orizontale, rolete textile, falduri, perdele, rulouri exterioare din AL si plase antiinsecte.
http://www.jaluzele-rolete.ro
Viva Consult - Jaluzele
Viva Consult importator si producator de jaluzele verticale, cu o gama variata de culori si modele. Jaluzelele verticale sunt de la culori puternice pentru blocarea luminii pana la culori semitransparente pentru a lumina camera.
http://www.vivaconsult.ro
Usi de interior, usi metalice, usi de exterior - Usacasei.ro
Prevazand tendintele pietei, investind incontinuu in aparatura, tehnologie si resurse umane, compania Doors Land Prosper, reprezentata prin Usacasei.ro, se situeaza in prima linie a segmentului de piata, oferind produse cu un raport calitate-pret incomparabil, garantand cele mai bune solutii pentru ...
http://www.usacasei.ro
Beton amprentat de la Pavajcolor
Vanzari materiale beton amprentat si pardoseli industriale oferite de SC Pavajcolor SRL, firma specializata si in executarea de pardoseli decorative si industriale
http://www.pavajcolor.ro

Rezultate 31 - 40 din 120

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>