Amenajari si decoratiuni

Amenajari si decoratiuni interioare in constructiile proprii, de spatii interioare, tavan fals, rigips, perdele, draperii, tapiserii si accesorii pentru decoratiuni, elemnte decorative din lemn cioplit, design rustic, elemnte de design interior, plante si obiecte decorative.


Site-uri Amenajari si decoratiuni

Sunt 120 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Inox style S.R.L.
Balustrade inox, scari si diverse confectii din inox.
http://www.inoxstyle.ro
Parchet Bambus Click - Class Bambus
Parchet masiv exceptional, parchet de bambus densificat cu sistem click de prindere. Nu mai aveti nevoie de adeziv, montaj super usor, duritate maxima si rezistenta foarte mare la trafic. Suntem importatori directi ai produselor Class Bambus.
http://www.classbambus.ro
Corpuri de iluminat, Lustre - Xact Consulting SRL
Corpuri de iluminat de la IluminatOnline.ro. Importam si comercializam intreaga gama de aplice, becuri, corpuri de iluminat, corpuri iluminat, corpuri iluminat interior, halogene, leduri, lustre, plafoniere, sisteme iluminat la preturi de importator.
http://www.iluminatonline.ro
Iron Store.ro - magazin fier forjat online
IronStore.ro este adresat atat iubitorilor de fier forjat, cat si profesionalistilor. Va oferim gama intreaga de subansamble si elemente din fier forjat, solutii anticorozive de lunga durata, instalatii de vopsit, automatizari pentru porti, polizoare, aparate de sudura, discuri abrazive, policarbona ...
http://www.ironstore.ro
Amenajari si hidroizolatie terasa
Hidroizolatii si termoizolatii la terase circulabile si noncirculabile. Amenajari terasa gradina, terasa verde, acoperis verde.
http://www.hidroset.ro
Parchet Masiv - Natural Home Parchet
Parchet masiv, de stejar si alte esente exotice prin Natural Home Parchet. Avem experienta in comertul cu pardoseli din lemn nobil si materiale aferente punerii in opera a acestora. Firma noastra ofera si servicii complete pentru montajul si finisajul pardoselilor din lemn.
http://www.naturalhomeparchet.ro/
Laurus Nobillis - firma de amenajari florale, arbusti
Societatea Laurus Nobilis a fost infiintata in primavara anului 2006. Anii lucrati in acest domeniu in Germania si-au pus amprenta pe stilul nostru de munca si pe felul in care raspundem asteptarilor clientilor nostri. Rezultatele sunt intotdeauna pe masura eforturilor.
http://www.laurusnobilis.ro
Ovalis Suceava - Marmura si Granit
Sc Ovalis SRL are ca obiect de activitate prelucrearea si finisarea marmurei si granitului, monumente funerare,servicii funerare in zona orasului Suceava cat si in satele din jur.
http://www.ovalis.ro
Iron Design - Decoratiuni din fier forjat
Iron Design- firma specializata in decoratiuni din fier forjat: porti, garduri, scari metalice, balustrade,balcoane,copertine modele unicat si de serie mica. Proiectarea,productia si montajul asigurat.Finisarea lucrarii: grunduirea, vopsirea, aplicarea patinei se face exclusiv cu produse germane WS- ...
http://www.irondesign.ro
Balustrade din aluminiu eloxat
Va oferim sistemul complet de balustrade din aluminiu eloxat, din stoc. Calitatea produselor este incontestabila - au aspectul inoxului, fara a atinge nivelul inalt de cost al acestuia, dar totodata sunt executate cu profesionalism si la preturi rezonabile.
http://www.ebalustrade.ro

Rezultate 21 - 30 din 120

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>