Amenajari si decoratiuni

Amenajari si decoratiuni interioare in constructiile proprii, de spatii interioare, tavan fals, rigips, perdele, draperii, tapiserii si accesorii pentru decoratiuni, elemnte decorative din lemn cioplit, design rustic, elemnte de design interior, plante si obiecte decorative.


Site-uri Amenajari si decoratiuni

Sunt 120 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Perdele si Draperii
Companie romaneasca cu o vasta experienta in amenajari interioare, comercializeaza perdele si draperii la comanda sau din stoc. Echipa noastra executa orice model de perdea sau draperie la comanda, intocmai cu cerintele clientului. Asiguram montajul si transportul.
http://www.bestdecor.ro
Vopsele lavabile si vopsele decorative, gleturi
Vopsele lavabile si vopsele decorative Fabryo, gleturi, adezivi, vopsele si lacuri pentru lemn, amorse, etc. Toate la renovis - magazinul specializat in renovari. Planuiesti, cumperi si renovezi mai usor ca niciodata!
http://www.renovis.ro
Parchet masiv
Parchet masiv. Instalam parchet masiv autohton sau exotic pentru locuinte sau zone cu trafic intens, spatii comerciale. Calitatea lucrarilor noastre ne recomanda.
http://www.naturalhomeparchet.ro
Jaluzele
Firma noastra produce jaluzele si termopane. Jaluzele ce permit controlarea cu usurinta a intensitatii luminii, jaluzele avand multiple posibilitati de montare, jaluzele pe orice tip de perete, etc.
http://www.jaluzeletermopan.ro
Folii autocolante d-c-fix | Folii autoadezive | Stickere | Plafon fals
Folii autocolante d-c-fix, stikere, plafoane false, profile de trecere, plinte pvc, baghete decorative, galerii perdea, jaluzele textile, usi armonice si materiale pentru un look nou in locuinta dvs.
http://www.endast.ro/
Flori matase flori artificiale
Flori si aranjamente florale, flori din matase si flori artificiale.
http://www.anturia.com.ro
Parchet masiv, parchet dublu sau triplu stratificat
Oferim consultanta gratuita pentru alegerea si stabilirea tipului de parchet de care clientul are intradevar nevoie in functie de tipul casei, stilul de viata a proprietarului, punand la dispozitie experianta capatata pentru ca clientul sa fie pe deplin sigur de alegerea facuta.
http://www.valentinoparchet.ro
FEDO SRL - Seminee Bellfires
FEDO SRL - unic importator si distribuitor seminee cu lemn, seminee turbo pe gaz, accesorii seminee, parchet exotic masiv.
http://www.seminee-bellfires.ro
Invelitori.net - tabla tip lindab si tigla metalica
Societatea noastra va ofera o gama larga de produse si servicii pentru contructia unei case "la cheie". Suntem specialistii in contructii de care aveti nevoie si suntem la dispozitia dumneavoastra. Iti oferim totul pentru constructii, de la sisteme complete pana la componente individuale, atat pentr ...
http://www.invelitori.net
Jurnal de design interior
Jurnalul de design interior este un jurnal al casei moderne, în care își pot găsi locul obiecte de design originale, mobilă și accesorii, piese concept, interioare simple sau ultramoderne, perfecte pentru a te inspira!
http://www.jurnaldedesigninterior.com/

Rezultate 11 - 20 din 120

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>