Amenajari si decoratiuni

Amenajari si decoratiuni interioare in constructiile proprii, de spatii interioare, tavan fals, rigips, perdele, draperii, tapiserii si accesorii pentru decoratiuni, elemnte decorative din lemn cioplit, design rustic, elemnte de design interior, plante si obiecte decorative.


Site-uri Amenajari si decoratiuni

Sunt 120 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Con Zacorom
Distribuitor autorizat BARRISOL Franta. S.C. Con Zacorom S.R.L. - importator direct al tavanelor extensibile Barrisol.
http://www.conzacorom.ro
Deco-Store
Firma Deco-Store asigura servicii de decorare a spatiilor publice (restaurante, baruri, terase, saloane de infrumusetare, etc) cat si a spatiilor de locuit (camere de copii, apartamente de lux)
http://www.decostore.org
Amenajari interioare
Amenajari interioare: zugraveli, finisaje, placari gresie faianta, zidarie, parchet, compartimentari si forme din gips carton, termoizolatii cu polistiren expandat instalatii electrice si sanitare, mobila la comanda
http://www.amenajari-locuinte.ro
TransilvaniaConstruct - firme de constructii, anunturi, cereri de oferte, articole constructii.
Catalog firme de constructii, anunturi , cereri de oferte, articole constructii, Publicitate gratuita, Stiri targuri, licitatii, legistatie, informatii utile case.
http://www.transilvaniaconstruct.ro
Smartrade International
Suntem importatori de parchet de bambus de cea mai buna calitate. Promovam exportul de produse romanesti pe piata externa (sticla decorative, inclusiv de tip Galle, parchet de stejar si altele). Suntem in permanenta in cautarea unor noi parteneri comerciali.
http://www.smartrade.ro
Usi Garaj Hormann
Ofera usi de garaj Hormann, usi sectionale, usi industriale, porti, usi de interior si usi antifoc, rulouri, usi multifunctionale, usi rapide, tehnica de incarcare...
http://www.usigarajhormann.ro
Euro Garden Ambient
Euro Garden Ambient - Amenajari gradini. Specialistii nostri pot executa pentru dumneavoastra o mare diversitate de lucrari: plante si flori, gazon, arbori si arbusti, ingrasamant si substante nutritive, mobilier de gradina, casute de vacanta, proiectare 2d, 3d, irigare, etc.
http://www.eurogarden.ro
Covoare cu stil de la Stilcarpet
Producator si exportator de superbe covoare tesute manual - din lana, bumbac, piele si blana naturala. - pornind de la cele traditionale, potrivite interioarelor rustice, pana la cele moderne si contemporane, in acord cu ultimele tendinte in design-ul interior actual.
http://www.stilcarpet.ro
Artizanat online
Magazin virtual de cadouri din Romania. Servicii catre companii: obiecte promotionale si personalizate realizate manual din lemn sau ceramica.
http://www.artizanat-online.ro
Feng Shui Consult - consultanta, echilibrare si cursuri Feng Shui
Feng Shui Consult - Universul Feng Shui: consultanta Feng Shui, echilibrari de locuinte si sedii de firme, cursuri Feng Shui la sediul nostru si prin corespondenta, magazin virtual cu remedii Feng Shui.
http://www.feng-shui-consult.ro

Rezultate 111 - 120 din 120

<< Start < Inapoi 11 12 Inainte > Sfarsit >>