Amenajari si decoratiuni

Amenajari si decoratiuni interioare in constructiile proprii, de spatii interioare, tavan fals, rigips, perdele, draperii, tapiserii si accesorii pentru decoratiuni, elemnte decorative din lemn cioplit, design rustic, elemnte de design interior, plante si obiecte decorative.


Site-uri Amenajari si decoratiuni

Sunt 120 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Termopane Gealan
Calculator online preturi tamplarie pvc Gealan cu geamuri termopan. Preturi valabile pentru montajul efectuat in Bucuresti. Geamuri termopan realizate din profile tamplarie pvc Gealan cu sticla LowE. In pret firma noastra include transportul si montajul doar pentru Bucuresti.
http://www.geam-termopan.net
Sape si adezivi Forbo
Sonerg comercializeaza sape si adezivi Forbo, materiale pentru reparatia parodselilor primare, material de umplere pentru reparatii de volum, material pentru reparatii rapide, material Epoxy, tehnologie fixare crapaturi, material de umplere si reparatii pentru exterior.
http://www.sape-adezivi.ro
Jaluzele produse de Tehnologic Grup
Sisteme pentru acoperirea ferestrei la interior si exterior: jaluzele orizontale, jaluzele verticale, draperii romane, rulouri textile, plisse, panelo, skylight, winter garten, perdele, draperii, plase insecte, jaluzele exterioare, rulouri exterioare.
http://www.tehnologic.com
Lumanari parfumate ornamentale
Va facem cunoscuta o noua societate - Perla Darius s.r.l., care are ca obiect de activitate producerea si comercializarea de lumanari decorative si lumanari aromate din parafina si gel transparent, de cea mai buna calitate.
http://www.lumanari.net
Liv Art - articole pentru casa
LIV ART are 5 ani de experienta pe piata romaneasca. Importam o gama larga si variata de produse precum: gresia si faianta glazurata, portelanatele mate sau lucioase, portelanatele rectificate, caramida klinker, mozaicul din sticla sau ceramic pentru amenajarea bailor sau a piscinelor, caramizi din ...
http://www.gresiefaianta.com.ro
Fantani arteziene pentru gradina
Fantanile arteziene pentru gradina sunt accesorii unice care dau un plus de farmec atmosferei din gradina dumneavoastra. In galeria site-ului nostru: fantani-arteziene.ro puteti gasi o gama variata de fantani in functie de gusturile, locatia sau bugetul fiecaruia.
http://www.fantani-arteziene.ro
Obiecte arta din fier forjat
Piesele executate de noi reprezinta veritabile obiecte de arta care satisfac orice gusturi si raspund celor mai înalte exigente. Metalul este modelat dupa metode traditionale la cald, slefuit ulterior si la dorinta clientului vopsit în diverse culori, înnobilat cu patina de aur, argint, alama si bro ...
http://www.advar.ro
Euxin Man - produse din fier forjat, produse din inox
Societatea noastra este specializata in realizarea articolelor din fier forjat cu o experienta marei in domeniu, care va poate indeplini orice dorinta in materie de estetica fierului. Mestesugarii nostri imbina esteticul cu utilul putand realiza obiecte si lucrari din fier forjat, de la decoratiuni ...
http://www.euxinman.ro
Amenajari interioare si exterioare de calitate - Oradea
Oferim o gama variata de servicii in domeniul amenajarilor interioare si exterioare. Toate lucrarile sunt realizate la cel mai inalt nivel de calitate, folosind echipamente si materiale moderne, ce duc la obtinerea unor costuri minime si in acelasi timp, asigurand o calitate deosebita.
http://www.amenajam.ro
Creativi la milimetru - MM Design Studio
MM Design Studio va ofera servicii de proiectare 3d, design interior,lucrari de arta, decorare pana la ultimul detaliu, creativitate si bun gust, o atmosfera inovativa si personala.
http://www.mmdesignstudio.ro

Rezultate 91 - 100 din 120

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>