Amenajari si decoratiuni

Amenajari si decoratiuni interioare in constructiile proprii, de spatii interioare, tavan fals, rigips, perdele, draperii, tapiserii si accesorii pentru decoratiuni, elemnte decorative din lemn cioplit, design rustic, elemnte de design interior, plante si obiecte decorative.


Site-uri Amenajari si decoratiuni

Sunt 120 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Magazinul de Saltele
Primul magazin online ce va ofera gama completa de saltele si perne ortopedice din latex cu livrare gratuita la domiciliu, atat in Bucuresti cat si, prin curier rapid, in provincie.
http://www.saltele-lucs.ro
Alexbob lighting - Corpuri de iluminat decorative
Alexbob lighting, import si distributie corpuri de iluminat decorative, lustre, candelabre, lampadare, aplice, plafoniere, corpuri de iluminat fluorescente, materiale electrice.
http://www.alexbob.ro
Jaluzele de calitate - Tehnologic Grup
Jaluzele de calitate exceptionala, executate impecabil de personal specializat cu utilaje performante. Intreaga gama de sisteme de protectie solara pentru interior si exterior. Automatizari.
http://www.jaluzele.com.ro
RTH Proconstruct - usi de garaj
Firma noastra este producator de rulouri exterioare usi de garaj sectionale usi de garj tip rulou, importator automatizari de porti, bariere auto, confectii metalice porti garduri, usi industriale, usi antifoc, usi multifunctionale.
http://www.rthc.ro
Nice Romania - Automatizari porti
Porti, parasolare, garaje, jaluzele si obloane toate sub controlul NICE. Nice este sistemul cel mai simplu pentru a crea o instalatie coordonata de automatizare in orice tip de locuinta, birou, hotel, comunitate.
http://www.automatizariporti.com.ro
Kasta Construct
SC Kasta Construct este infiintata la inceputul anului 2007 si are ca principal obiect de activitate constructiile si amenajarile de orice tip. De asemenea firma este producatoare de tamplarie pvc de cea mai buna calitate marca Rehau. Se asigura consultanta, garantie si montaj!
http://www.kastaconstruct.ro
Empire Paving - beton decorativ, beton amprentat
Betonul decorativ a fost, este si va ramane o necesitate a zilelor noastre datorita aspectului estetic ce il confera spatiilor unde este aplicat. Betonul amprentat si betonul polimer fac parte din categoria de varf a betoanelor decorative.
http://www.betondecorativ.ro
Casa mesterilor - modernizare, aparate de siguranta
Gaseste un instalator, un meserias, un zugrav, un electrician, construieste o casa noua, reamenajeaza, Bucuresti, Romania.
http://www.casamesterilor.ro
BellaCasa - constructii amenajari si finisaje interioare
Principalul obiect de activitate al societatii este importul si comercializarea atat prin magazinele proprii cat si prin retea de distributie a materialelor de constructie-amenajari si finisaje interioare. Din produsele comercializate mentionam gresie si faianta, obiecte sanitare, baterii, cazi acri ...
http://www.bellacasa.ro
Arta prelucrarii fierulu forjat
Lucrarile noastre din fier forjat sunt realizate, tratate, finisate si antichizate cu patina decorativa aplicata manual cu multa maiestrie dupa metode traditionale stravechi. Nu ezitati sa va incantati privirea si sufletul cu o noua opera de arta.
http://www.renatte.ro

Rezultate 81 - 90 din 120

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>