Aer Conditionat

Instalatii de climatizare si ventilatie, firme producatoare, importatoare, service pentru instalatii de aer conditionat sau centrale termice, climatizare sau ventilatie, purificatoare aer, incalzire. Importatori, instalatori si service instalatii de aer conditionat, centrale termice, boilere indirecte si electrice.


Site-uri Aer Conditionat

Sunt 31 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Aquarys - Aer Conditionat - montaj, service, aparate
Aer conditionat si montaj de aparate de aer conditionat in Bucuresti si in tara, aparate de calitate superioara, experienta si profesionalism la preturi avantajoase. Asiguram service pentru orice model de aparat.
http://www.aquarys.ro
Quickshop - Aer conditionat
Echipamente de climatizare, incalzire si ventilatie (aparate aer conditionat, centrale termice, radiatoare, accesorii confort, pompe si hidrofoare, calorifere). Oferim montaj pentru aer conditionat, consultanta pentru centrale termice si calorifere.
http://www.quickshop.ro
AQUARYS - Aer Conditionat
Odata cu autorizarea de catre BRML, RADET, APA NOVA SI ISCIR, AQUARYS a inceput montarea si distributia de aparatura de masura si control pentru instalatiile sanitare, montare/instalare centrale termice precum si instalatii de aer conditionat.
http://www.aerconditionat-aquarys.ro
EPA Consult - Climatizare, Incalzire, Ventilatie
Comercializare si montaj echipamente de aer conditionat, climatizare, incalzire, ventilatie, sisteme VRF, multisplit, duct(de tubulatura), caseta, chiller, ventiloconvectoare, perdele de aer, tubulatura ALP, centrale de tratare.
http://www.epaconsult.ro
Solaris Design - Aer Conditionat Iasi
Firma noastra promoveaza calitatea! Oferim solutii complete de proiectare si executie pentru intalatii de climatizare, incalzire, sanitare, electrice. Asiguram echipamente si service in garantie si post-garantie.
http://www.solaris-design.ro
Aer conditionat - aparate si montaj
Compania noastra comercializeaza o gama variata de marci si modele de aparate de aer conditionat. Oferim clientilor nostri produse recunoscute pentru calitatea lor si fabricate sub marci de prestigiu precum White Westinghouse, Fujitsu, Lg, Airkool.
http://www.aerconfort.ro
G&T Univ Distribution - montaj aparate de aer conditionat
G&T Univ Distribution Srl infiintata in Orasul Bucuresti cu un unic scop, sa ofere clientilor o varietate complexa de servicii necesare. Venind in intimpinarea necesitatilor si dorintelor Dvs., o echipa de profesionisti cu experienta va sta la dispozitie.
http://www.gtunicdistribution.ro
Etern Grup SRL. - Montaj aer conditionat si amenajari interioare
Etern Grup este o firma bucuresteana specializata in instalarea si furnizarea de aparate de aer conditionat, tranzactii imobiliare si amenajari interioare.
http://www.eterngrup.ro
RPS Technologies - aer conditionat, ventilatie
Amenajari casa hoteluri, aer conditionat top class, ventilatii, decoratiuni, sisteme de incalzire in pardoseala, amenajari fantani si caderi de apa din piatra de munte pentru decorarea gradinilor. Colaborari cu dezvoltatorii de proiecte rezidentiale pentru executie lucrari.
http://www.rps-tech.ro
Centrale de incalzire cu pellets seminee
Sisteme automate de incalzire cu pellets, seminee. Extraflame, Pellets, Kondor. Centrale termice si sisteme automate de incalzire cu pellets. Utilaje pentru prelucrarea lemnului (noi si second-hand), masina de gaurit multiplu, masina de slefuit, abrict, prese, ferastrau pentru PAL etc.
http://www.minostrading.ro

Rezultate 21 - 30 din 31

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 Inainte > Sfarsit >>