Software

Producatori indigeni de software, programe si aplicatii pentru orice sistem de operare.


Site-uri Software

Sunt 37 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Program de Gestiune Stocuri, Nir - Gratuit 30 zile Smart Bill Gestiune Premium
Gestiunea si Facturarea mai simple ca niciodata » Fa din Gestiunea Stocurilor un atu si nu un chin » Afacerea ta castiga imediat: eficienta, bani, siguranta » Ai documente personalizate cu aspect profesional (facturi, nir, bonuri, avize) » Suport tehnic si servicii de cea mai ...
http://www.gestiune-stocuri.ro
scribSoftware
scribSoftware se implică activ în dezvoltarea de aplicatii web și dezvoltarea de aplicatii mobile pentru o prezență cât mai profesională în teren și pe internet a oricărui client. Aceste aplicații sunt personalizate în funcție de nevoile fiecărui client, sunt dinamice ș ...
http://www.scribsoftware.ro/
Contabilitate, salarizare, gestiune facturare
Programe informatice /software financiar-contabil: gestiune online, gestiune casa de amanet, contabilitate si salarizare bugetara si pentru societati comerciale, salarizare online, adaptare gratuita la particularitatile fiecarei unitati in parte.
http://www.tvsoft.ro
Aplicatii iPhone
In ultima vreme aplicatiile iPhone au luat mare amploare pe piata autohtona. www.aplicatii-iphone.ro este portalul unde poti gasi cele mai tari aplicatii iphone.
http://www.aplicatii-iphone.ro
Eurodata Serv - Programe Antivirus
Cele mai bune programe antivirus si metode de protectie impotriva virusilor si troienilor care infesteaza calculatoarele.
http://www.programe-antivirus.ro
Firma servicii software la comanda - Ligasoftware
Doriti un soft care sa fie personalizat pentru afacerea dumeavoastra? Doriti un soft pentru gestiune stocuri, clienti, produse? Noi va oferim servicii de dezvoltare software la comanda, special creat pentru afacerea dumnevoastra, pe baza unei analize complete si a experientei noastre de peste 6 ani.
http://www.ligasoftware.ro/
iPhone Apps at Apps4iPhone.org
Review iPhone Apps and iPhone 3G Apps. Find info for all sort of iPhone Apps in categories like books, video, music, games, business and other.
http://www.apps4iphone.org/
DataLight Enterprise ERP
Programe de contabilitate, gestiune, facturare, salarii, financiare, sistem ERP, CRM, management, financiar-contabile, productie, mijloace fixe, leasing, automatizarea fortei de vanzari, piese si service auto, OLAP, Business Intelligence, servicii web de cautare piese auto si publicare oferte piese ...
http://www.attosoft.ro
AVG - Protectie impotriva tuturor amenintarilor
Utilizarea computerului si a Internetului este parte integranta din viata noastra zilnica. Fiecare aspect al vietii noastre este accesibil pe cale electronica, lucru care aduce beneficii considerabile - si, din pacate, riscuri considerabile.
http://www.avg-antivirus.ro
SKYSOFT - Program gestiune si contabilitate GRATUIT
SKYSOFT ofera GRATIS programul de gestiune SkyLite Basic si programul de contabilitate SkyConta Basic. Pentru a primi GRATIS unul din aceste programe trebuie doar sa completati un chestionar. Pentru informatii suplimentare intrati pe www.skyit.ro
http://www.skyit.ro

Rezultate 1 - 10 din 37

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 Inainte > Sfarsit >>