Servicii

Intretinere, administrare si reparatii calculatoare si retele de calculatoare, in special prestari de servicii in domeniul calculatoarelor.


Site-uri Servicii

Sunt 33 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Soft Solutions
Soft Solutions este o companie româneasca furnizoare de solutii informatice, care se adreseaza atât întreprinderilor medii si mari, cât si întreprinderilor mici. Strategia companiei Soft Solutions se concentreaza pe furnizarea de solutii IT simple, eficiente si sigure.
http://www.softsolutions.ro
Reincarcari cartuse
Firma noastra presteaza: - Reincarcare / refill profesional de cartuse si tonere pt orice model de imprimanta, copiator, fax, multifunctional, plotter - Reconditionare, remanufacturare cartuse laser negru sau color, cilindri, chipuri, lamele, role, cerneala - Cartuse inkjet cu cerneala si laserje ...
http://www.printsolution.ro
PROFIWAY - Servicii si solutii IT
Profiway ofera consumabile pentru imprimante, medii de stocare, echipamente si accesorii IT, produse pentru birou, foto-video etc., servicii cloud computing, printare la cerere si personalizata, arhivare si captura date, gestiune arhive electronice.
http://www.profiway.com
Service laptop Bucuresti
Suntem o firma de service de laptopuri din Bucuresti cu o vechime de peste 3 ani ce doreste sa ofere tuturor clientilor posibilitatea reparatii laptopului la preturi foarte mici. Oferim diagnosticare gratuita si garantie pe reparatiile facute la noi.
http://www.servicelaptop-bucuresti.ro
FIX24 - Service laptop in 24 ore
Beneficiati de garantie la orice reparatie efectuata de catre firma noastra FIX24 ! Servicii oferite de service laptop FIX24 : inlocuire acumulator laptop, schimbare ecran laptop spart sau defect, reparatie placa de baza laptop, reparatie placa video laptop,reparatie mufa alimentare laptop.
http://www.fix24.ro
Solutii IT si mentenanta pentru companii
Oferim servicii IT complete pentru pentru firmele din Bucuresti si imprejurimi, care doresc externalizarea departamentului de it si nu numai. Serviciile noastre cuprind: mentenanta it si interventii la cerere sau abonament lunar de intretinere si administrare retele, cablare structurata.
http://www.dotnetwork.ro
Centrul de depanare si mentenata - Mediaconnect
Echipa noastra de service va ofera solutii complete de diagnoza si depanare prin care va asiguram functionarea in parametri normali a sistemelor dumneavoastra. Incheind un contract de service aveti certitudinea ca veti fi protejati tot timpul impotriva defectiunilor accidental ale echipamentelor.
http://www.mediaconnect.ro
ACS NET - IT Outsourcing, Service si Mentenanta Ca
ACS NET - IT Outsourcing, Suport IT, depanari si service calculatoare la sediul clientului. Cele mai bune preturi si timpul de raspuns cel mai bun!!!
http://www.depanaricalculatoare.ro
Servicii IT&C profesionale, consultanta - Trinity Service SRL
Trinity Service furnizeaza servicii IT&C profesionale si complete, acoperind o gama variata de solutii: service calculatoare, service retea, consultanta IT, consultanta achizitii hardware, sisteme it, devirusari calculatoare, intretinere retele, administrare retea, instalare server.
http://www.sysit.ro
BiA Design
BiA-Design este o firma cu experienta in web design si in proiecte de grafica pe calculator. Construim site-uri, din faza de idee pana la punerea online a site-ului. Oferim web design de calitate, la preturi avantajoase. Folosim XHTML si CSS, programare in PHP si baze de date MySQL.
http://www.bia-design.ro

Rezultate 1 - 10 din 33

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 Inainte > Sfarsit >>