Securitate

Securitate


Site-uri Securitate

Sunt 5 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Monitorizare Video si echipamente
eView software ofera o gama larga de servicii: monitorizare si securitate, solutii independente de monitorizare si securitate, sisteme de monitorizare la distanta, dezvoltare software, testare software si hardware, mentenanta si implementare retele (servere mail, servere fisiere etc.)
http://www.eview.ro
Digital Video Guard - sisteme de supraveghere
Camere de supraveghere. Societate comerciala specializata in vanzarea si instalarea sistemelor de supraveghere video. Va oferim cele mai performante camere supraveghere.
http://www.nls.ro
certSIGN
certSIGN, companie membră a grupului UTI, este furnizor acreditat de servicii de certificare. Soluțiile certSIGN sunt dezvoltate integral în Romania și proiectate special pentru necesitățile specifice ale afacerii tale. Află mai multe despre noi!
http://www.certsign.ro
Consultanta si administrare linux
Configuram, securizam si administram orice distributie de linux. Serviciile oferite de noi protejeaza toate resursele retelei de atacuri si de accesul neautorizat atat la nivelul retelei, cat si la nivelul aplicatiilor. Organizatiile beneficiaza astfel de un grad de securitate sporit.
http://www.unixteacher.org
Solutii profesionale de supraveghere video
Principalele categorii de echipamente pe care le distribuie firma noastra sunt: camere de supraveghere cu infrarosu ,camere de supraveghere ip, (analog, megapixel & ip), camere de supraveghere wireless, placi de captura, inregistratoare analogice sau digitale (VCR, DVR ), accesorii pentru echipament ...
http://www.cameredesupraveghere.com