Multimedia

Categorie dedicata pentru multimedia - Audio si Video Entertainment, Audio recorders, Camere foto, Console, Electronice portabile, Instrumente muzicale, Multimedia diverse, Video Mixer si Switcher...


Site-uri Multimedia

Sunt 9 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Casti de Copiat
Cele mai performante sisteme de copiat la examene cu microcamere wireless si microcasti japoneze casti de copiat invizibile cu telefon modificat doar pe siteul nostru la cel mai mic pret.
http://www.copiatexamene.ro
Hyundai M-Box - HD media player MKV 1080p, BDMV
Gama de media playere a producatorului Hyundai este acum disponibila si in Romania. Realizate in colaborare cu Ellion Digital, media playerele acopera o gama variata de necesitati, pornind de la redarea filmelor MKV 1080p de pe hard disk-uri USB sau din retea - pentru Hyundai L110 - si continuand cu ...
http://www.hyundai-hd.ro
Xtreamer HD - Media Player MKV FullHD 1080p
Vezi filme HD pe televizor. Xtreamer este un media player hd care reda toate formatele de filme si muzica existente pana la rezolutii FUll HD 1080p. Suporta fisiere MKV 1080p streaming din retea adaptor Wi-Fi optional HDMI 1.3 USB 2.0 HDD intern optional.
http://www.xtreamer.ro
Tv Live Romania: Tv online in direct gratis
Posturi de televiziune din Romania cu emisie live pe internet. Platforme IPTV din Romania. Imagini live din Romania. Posturi de radio romanesti cu emisie online. Utile, stiri, si multe altele. Acum si cu subdomeniile: Bucuresti, hoteluri si restaurante, Gradina, Auto-Moto, Litoral.
http://www.tvlive.com.ro
Network Media Center HDTV
Ti-ai dorit vreodata sa ai la dispozitie chiar pe televizorul tau toate filmele, muzica si pozele pe PC-ul tau? Atunci ai nevoie de Popcorn Hour A-100: cel mai complet HDTV Media Center existent pe piata la ora actuala. Suporta TOATE formatele de filme, muzica si poze, inclusiv x264 MKV 1080p.
http://www.popcornhour.ro
Portal Multimedia
Priveste online transmisiunile posturilor de televiziune si de radio. Pe multimedia.md gasesti cele mai noi stiri multimedia, video si jocuri online.
http://www.multimedia.md
Evideo.ro - Camere digitale foto video
Camera foto camera video, detectoare radar, statii radio, statie taxi, Romania Bucuresti. Camera digitala Sony Canon Fuji Nikon Olympus Panasonic.
http://www.evideo.ro
Receptie sateliti in Romania
Receptia canalelor TV de pe sateliti folosind placi dvb pentru calculator. Playere DVB: Altdvb, Mytheatre, Progdvb. Soft si informatii pentru Skystar, Skystar2, Twinhan, Hauppage. Tutoriale, canale HDTV, softcam.key sau v_keys pentru vplug si s2emu.
http://www.rodvb.com
EDIROL România
USB MIDI Keyboard Controller, WAVE/MP3 Recorder, 24-bit Recorder with 80GB Hard Drive, FireWire Audio Capture, USB Audio Capture, Interfața USB Audio, Stand-alone Video Editing System, 4-Channel Video Mixer/Live Switcher/Effects, Mixer Audio, Audio Recorder, Live Event Camera, Multiformat Video Mixe ...
http://www.edirol.ro