Magazine online

Categorie dedicata exclusiv magazinelor online care comercializeaza preponderent componente hardware si echipamente periferice pentru calculatoare, calculatoare si accesorii.


Site-uri Magazine online

Sunt 110 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Bitplaza.ro - Magazin cyber-electronic de produse
Bitplaza este un magazin cyber-electronic, aflat in proprietatea si administrarea Cyber Solutions srl. Preturi corecte! Stocuri reale! Tranzactii securizate SSL! Livrare prompta! Service si garantii rezolvate in timp util! Procesare automata a comenzilor!
http://www.bitplaza.ro
iT-shirt magazin online
Magazin online componente IT, electronice, electrocasnice, detectoare radar, telefoane, sisteme de navigatie, lcd-tv, laptop. In magazinul nostru se vand numai produse noi, avand termenele de garantie oferite de importator/producator.
http://www.it-shirt.ro/
SpotLine - magazin online IT
Magazin online de echipamente, componente si consumabile IT. Echipamente pentru productie publicitara: cutter-plottere, prese termice, laminatoare, ghilotine, trimmere, plottere.
http://www.spotline.ro
Okit.ro - Magazin Online IT&C
Primul magazin online IT&C din Romania cu ajutor LIVE online. Preturi mici si asistenta online profesionala. Simplu, comod, si rapid.
http://www.okit.ro
LUTEK Grup - Computere, Laptopuri
Inca din 1992, firma noastra are ca obiect de activitate comercializarea si depanarea componentelor si aparaturii electronice. Oferim servicii complete pentru firme si persoane fizice cu privire la dotarea birourilor cu tehnica de calcul si mobilier: calculatoare, monitoare, imprimante, cablare rete ...
http://www.lutek.ro
AD Computers Group
Firma cu experienta de 4 ani, specializata in comercializarea de papetarie-birotica, imprimante, copiatoare, multifunctionale si consumabile pentru acestea de la cei mai importanti producatori de pe piata, echipamente IT si retelistica.
http://www.adcomputers.ro
Senet PC - Fii in pas cu tehnologia!
SenetPC.ro este un magazin online administrat de o echipa tanara si onesta care va incerca sa faca procesul de achizitie a produselor IT placut, usor si rapid.
http://www.senetpc.ro
MediaFun
Magazinul tau de solutii mobile, calculatoare, componente pc, monitoare, foto video, electronice, multimedia, telefoane mobile, notebookuri, GPS.
http://www.mediafun.ro
2u2me magazin online
2u2me magazine online smart shopping o gama variata de produse de la ventilatoare la drujbe si telefoane mobile dual sim. Compania importa si comercializeaza nu mai putin de 300 de articole.
http://www.2u2me.ro
All Birotic Devices - Laptop Ieftin
All Birotic Devices va ofera laptopuri noi cat si refurbished, la cutie cu toate accesoriile. In plus beneficiati de garantie pentru orice produs achizitionat! Laptopuri HP si Compaq va asteapta pentru testare si cumparare! Peste 100 de modele de ultima generatie la preturi studentesti!
http://www.laptop-ieftin.ro

Rezultate 51 - 60 din 110

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>
Director Menu
Logare cont
Site-uri noi
Link-uri Sponsorizate
Statistici
Numar total de site-uri: 4063
Numar total de categorii: 171
Curs valutar BNR
Cursul de schimb publicat de BNR
(Banca Nationala a Romaniei)
Moneda 17 oct. 18. oct.
EUREUR4.66674.6658coborare cu 0 lei
HUF100 HUF1.44771.4494urcare cu 0 lei
USDUSD4.03594.0493urcare cu 0 lei
XAUXAU159.1856159.3087urcare cu 0 lei