Calculatoare

Categorie dedicata: calculatoare, hardware, magazine online, securitate, servicii, sisteme de operare, windows vista, xp, software, aplicatii, sistem de operare, programare, antivirus online, solutii retea si consultanta IT, ect.

Sub Categorii Calculatoare


Hardware (12)
Magazine online (110)
Multimedia (9)
Securitate (5)
Servicii (33)
Sisteme de operare (1)
Software (37)


Site-uri Calculatoare

Sunt 5 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Externalizare Servicii IT
Pentalog este lider francez in servicii si consultanta IT cu centre de productie in Romania, Republica Moldova si Vietnam. Grupul nostru beneficiaza de stabilitate si experienta internationala, precum si de parteneri de incredere.
http://www.pentalog.ro
Eurodata Serv
Eurodata - experienta de peste 11 ani in service de calculatoare desktop si laptop, service de imprimante si administrare de retele. Asiguram service si consultanta IT atat la sediu, cat si la clienti.
http://www.eurodata.com.ro
Birotica, Echipamente si Servicii - Gerodar Satu Mare
Oferta noastra de produse include: PC-uri desktop si laptop, monitoare, componente, accesorii; Copiatoare, imprimante, multifuctionale, telefoane; Echipamente de comunicare-prezentare; Materiale consumabile si piese de schimb pentru tehnica de birou; Gama completa de hartie si articole din hartie, r ...
http://www.gerodar.ro
evoMAG.ro - Alegi, comanzi la preturi corecte
Cel mai bun raport, calitate, pret, si informatii complete al laptop-urilor din Romania si al optiunilor, accesoriilor, serviciilor complete ce se alatura acestora (Acer, Toshiba, HP, Fujitsu-Siemens, Evomag). La noi gasiti orice produs, de cea mai buna calitate, ce tine de domeniul IT.
http://www.evoshop.ro
itXpert! Expertul tau in tehnologia informatiei
Expertul tau in tehnologia informatiei! Ultimele noutati hardware si software, proaspete in fiecare zi. Placi de baza, procesoare, memorii si flash, hardware si software, toate la un loc!
http://www.itxpert.info
Director Menu
Logare cont
Site-uri noi
Link-uri Sponsorizate
Statistici
Numar total de site-uri: 4063
Numar total de categorii: 171
Curs valutar BNR
Cursul de schimb publicat de BNR
(Banca Nationala a Romaniei)
Moneda 15 noi. 16. noi.
EUREUR4.66354.6639urcare cu 0 lei
HUF100 HUF1.44621.4490urcare cu 0 lei
USDUSD4.12834.1179coborare cu 0 lei
XAUXAU160.7168160.9705urcare cu 0 lei