Calculatoare

Categorie dedicata: calculatoare, hardware, magazine online, securitate, servicii, sisteme de operare, windows vista, xp, software, aplicatii, sistem de operare, programare, antivirus online, solutii retea si consultanta IT, ect.

Sub Categorii Calculatoare


Hardware (12)
Magazine online (110)
Multimedia (9)
Securitate (5)
Servicii (33)
Sisteme de operare (1)
Software (37)


Site-uri Calculatoare

Sunt 5 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Pentalog este lider francez in servicii si consultanta IT cu centre de productie in Romania, Republica Moldova si Vietnam. Grupul nostru beneficiaza de stabilitate si experienta internationala, precum si de parteneri de incredere.
http://www.pentalog.ro
Eurodata - experienta de peste 11 ani in service de calculatoare desktop si laptop, service de imprimante si administrare de retele. Asiguram service si consultanta IT atat la sediu, cat si la clienti.
http://www.eurodata.com.ro
Oferta noastra de produse include: PC-uri desktop si laptop, monitoare, componente, accesorii; Copiatoare, imprimante, multifuctionale, telefoane; Echipamente de comunicare-prezentare; Materiale consumabile si piese de schimb pentru tehnica de birou; Gama completa de hartie si articole din hartie, r ...
http://www.gerodar.ro
Cel mai bun raport, calitate, pret, si informatii complete al laptop-urilor din Romania si al optiunilor, accesoriilor, serviciilor complete ce se alatura acestora (Acer, Toshiba, HP, Fujitsu-Siemens, Evomag). La noi gasiti orice produs, de cea mai buna calitate, ce tine de domeniul IT.
http://www.evoshop.ro
Expertul tau in tehnologia informatiei! Ultimele noutati hardware si software, proaspete in fiecare zi. Placi de baza, procesoare, memorii si flash, hardware si software, toate la un loc!
http://www.itxpert.info
Logare cont