Scoli de soferi

Categorie dedicata scolilor de soferi si instructorilor auto: oferte scoli de soferi, instructori auto, chestionare auto, legislatie rutiera utila cursantilor scolilor de soferi in vederea obtinerii unui permis de conducere.


Site-uri Scoli de soferi

Sunt 26 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Scoala de soferi Kronvic Brasov
Scoala de soferi poate constitui o relaxare si acelasi timp va poate oferi provocari la care nu va asteptati. Conducerea masinii este un basm despre o lume necunoscuta, enigmatica si toti traim sentimentul ca nu vom reusi niciodata sa le tinem minte pe toate.
http://www.scoala-de-soferi-brasov.ro
Scoala de soferi Buzau
INSTRUCTOR AUTO BUZAU cat. B... PE UN VW POLO NEW....PRACTIC SI USOR DE CONDUS -CEL MAI BUN RAPORT CALITATE-PRET DIN BUZAU -PLATA IN RATE...PROGRAM FLEXIBIL -EXPERIENTA IN DOMENIUL AUTO, PROFESIONIST RABDATOR SI BINE PREGATIT TEL- 0763652963 ID - ionut.reghina
http://www.scoala-de-soferi-buzau.ro/
Scoala de soferi Iasi - TDS (Top Driving School)
Scoala de soferi Iasi Top Driving School ofera scolarizare pentru obtinerea actului, permis de conducere. De cand s-a infiintat scoala de soferi TDS si pana in prezent, au absolvit cursurile scolii un numar de peste 6500 de elevi.
http://www.tds-iasi.ro/
Scoala de soferi SAG Bucuresti
Scoala de soferi SAG te instruieste in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B. Si tu poti deveni sofer cu adevarat urmand cursurile unei scoli de soferi profesioniste. A gasi o scoala de conducatori auto este usor, a alege este un pic mai greu, dorinta ta fiind servicii de calitate.
http://www.sagauto.ro
Scoala de Soferi Edvin - Ploiesti
Scoala de soferi "EDVIN" a fost infiintata in anul 2004 de oameni tineri capabili si devotati meseriei de instructor auto cat si de coordonatori a acestei activitati. Scoala de soferi "EDVIN" se remarca prin rezultate excelente la examenele teoretice si practice avand o promovabilitate de 70% .
http://www.scoalaedvin.ro
Scoala de soferi Autoeuxin, Constanta
Scoala de soferi AUTOEUXIN functioneaza din anul 1993, in sediul CASEI DE CULTURA CONSTANTA. Scoala este dotata cu masini noi si are aproape toate tipurile de autoturisme: VW Polo, Ford Focus, Ford Fiesta, Toyota, Cielo, Logan, Dacia, etc. Scoala este autorizata sa efectueze instruirea elevilor pent ...
http://www.autoeuxin.ro
Scoala de soferi SAG
Scoala de soferi SAG te instruieste in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B. Si tu poti deveni sofer cu adevarat urmand cursurile unei scoli de soferi profesioniste.
http://www.sagauto.ro
Scoala de soferi Iasi Automobilistul-S
Scoala Soferi Iasi Automobilistul asigura excelente servicii de scolarizare pentru toate categoriile auto. Prin Scoala de soferi Automobilistul, orele de conducere le veti efectua pe autoturisme de generatie noua, cu dotari standard sau imbunatatite.
http://www.scoala-de-soferi-iasi-automobilistul.ro/
AUTOGENERAL S.A. - Scoala de soferi
Scoala de soferi auto-moto, pentru obtinere permis de conducere categoriile: A, A1, B, BE, C, CE, D1, D. Chestionare auto, asemanatoare testelor primite la examenul de obtinere a permisului de conducere. Atestate profesionale soferi. Rent a Car Bucuresti. Taxi.
http://www.autogeneral.ro
D&T Auto Best Scoala de soferi Ploiesti
Scoala de soferi D&T Auto Best detine o baza materiala solida ce cuprinde: sala de legislatie moderna, instructor si profesori atestati, auto proprii, contract cu personal medical pentru modulul "Prim ajutor", cabinet testare psihologica, toate acestea reprezinta garantia unei pregatiri temeinice.
http://www.dtautobest.ro

Rezultate 1 - 10 din 26

<< Start < Inapoi 1 2 3 Inainte > Sfarsit >>