Muzee si galerii

Muzee si galerii de arta, muzee de istorie si civilizatie, arta decorativa si folclor traditional, prezentarea operelor si a autorilor lor, etnografie, etnologiei nationale si regionale, galerii virtuale a obiectelor de arta, magazine, anunturi, licitatii online.


Site-uri Muzee si galerii

Sunt 8 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Muzeul Tarisznyás Márton, Gheorgheni Premium
Fondat în anii 1950, muzeul are cele mai diferite colecții: istorie, etnografie, științele naturii etc., din care organizează des expoziții de bază și expoziții temporare. Lângă acestea, paralel cu activitatea științifică, muzeul orașului și al zonei organizează anual diferite evenimente culturale.
http://www.tmmuzeum.ro
GALATECA - galerii arta
La GALATECA vom vorbi des despre artisti si designeri romani, despre consumul de arta in toate formele sale si despre design-ul de obiect. Avem multe de povestit. Pentru moment va invitam in galerie. Am ajuns sa lansam un proiect care alatura artisti, designeri, arhitecti, curatori
http://www.galateca.ro
picturi-celebre.ro - tablouri, pictori, pictura
Magazinul online picturi-celebre.ro va pune la dispozitie o multitudine de picturi si tablouri de toate genurile (abstracte, peisaje, animale, dragoste, portrete, etc). Aici puteti gasi o colectie impresionanta de picturi in ulei, pastel, creion, etc.
http://www.picturi-celebre.ro
Galerie arta cu vanzare - lucrari de arta originale
Galerie on-line de arta cu vanzare. Se adreseaza colectionarilor si iubitorilor de arta. Este locul de unde puteti cumpara lucrari de arta originale: picturi, sculpturi, icoane si grafica create de catre artisti plastici romani celebri.
http://www.gallery-art.eu
ArtSpace.ro - picturi, tablouri, icoane, desene
Conceptul ArtSpace.ro s-a născut ca o consecință firească a extinderii Diviziei de Design Grafic și Artă (DDGA) al Industrial Software Technologies. Oamenii noștri, nivelul tehnologic, metodologia și experiența lucrului într-un cadru profesional, ce creează lucruri de valoare, a fost fundația necesa ...
http://www.artspace.ro
Voineagu Art Gallery
Galerie de arta, inramari profesionale de tablouri, postere,g oblenuri, grafica, icoane. Executam pictura pe sticla si vitralii clasice si moderne, decoratiuni interioare, reconditionari si restaurari lucrari de arta, oglinzi decorative, reproduceri pictura si portrete la comanda.
http://www.artgalery.ro
Art Galeria Tudor Fabian
Tablouri originale de arta plastica contemporana, pictura, grafica, instalatie, create de pictorul profesionist Tudor Fabian. Expozitii si proiecte, oferta de vanzare, preturi accesibile, pentru colectionari sau pentru cei interesati de colectii. Pe sit sant publicati si alti pictori contemporani.
http://www.tudorfabian.com
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" are un bogat patrimoniu format din colectii zoologice, de minerale si roci, paleontologice si etnografice. In urma colectarilor realizate de specialisti din tara si strainatate, a donatiilor si achizitiilor, colectiile Muzeului au sporit permanent ...
http://www.antipa.ro