Arte plastice

Arte plastice si decorative, galerii de arta, galerie online de arta, obiecte de arta, magazine de antichitati, magazine de numismatica, cataloage de arta online, expertiza si restaurare obiecte de arta cum ar fi diverse obiecte din metal, lemn, ceramica, portelan, bronz, marmura,. icoane, picturi, mobilier de epoca, bijuterii, obiecte de anticariat , lucrari de pictura, artisti plastici, ateliere.


Site-uri Arte plastice

Sunt 10 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Tablouri cu peisaje si picturi clasice
Picturi-Tablouri,Galerie de pictura cu tablouri de toate genurile,portrete clasice,peisaje,nuduri,picturi abstracte si moderne,tablouri la comanda.Galerie de pictura apartinand artistului plastic Marcel Mitea.
http://www.picturi-tablouri.com
Tablouri spectaculoase
Tablouri spectaculoase, relief pe panza, unicate. Cadouri de bun gust potrivite pentru diverse ocazii si sarbatori. Obiecte de lux la preturi accesibile. Efect spectaculos pentru design interior.
http://www.codrina.ro
Schuller Design
Artisti plastici cu specializari cu specializari obtinute in Italia, Austria si Romania. Portofoliul nostru cuprinde obiecte de arta si servicii de pictat, restaurat si amenajare. Cu o experiente de peste 25 ani ne permitem sa garantam clientilor nostri calitatea pe care si-o doresc.
http://www.schuller-design.ro
ArtAirbrush - Artist Cicioc Ciprian
Site airbrush (aerograf), artist Cicioc Ciprian, lucrari in aerograf pe orice suprafata (casti, motociclete, masini, material textil, body paint etc.). Forum artisti aerograf Romania. Locatie Baia Mare.
http://www.artairbrush.ro
PicturaOnline.ro - Materiale Pictura de la A la Z
Magazin on line cu materiale si accesorii pentru pictura. Va propunem o selectie variate de culori de ulei, culori acrilice, tempera gouache, acuarele, pensule cu fir natural sau sintetic, sevalete, creioane, carbuni pentru desen, aerografe, sasiuri cu panza, foita de aur si schlagmetal.
http://www.picturaonline.ro
Cera Art
Numai aici puteti sa descoperiti "miracolul pamantului" Obiecte din ceramica autentice si unice de o reala frumusete si rafinament, lucrate cu ajutorul unui talent deosibit. Toate obiectele poarta semnatura Lucian Constantin si sunt lucrate manual. Va astept pe site Nu veti regreta.
http://www.cera-art.ro
My-art - Galerie de arta online, expozitie pictura
Galerie de arta online, expozitie de picturi ale artistilor romani, tablouri originale sau reproduceri. Desene executate in tus sau carbune. Date de contact ale pictorilor.
http://www.my-art.ro
Greek Art - Icoane si obiecte de cult
Avem deosebita placere sa va anuntam ca magazinul nostru si-a imbogatit intreaga gama de obiecte de cult si icoane, toate de cea mai buna calitate provenind de la firme de traditie din Grecia. Candele, cadelnite, vase pentru anafura, seturi potire avand cupa de argint masiv, policandre si horosuri c ...
http://www.greekart.ro
Antichitati - pictura: baimareni, romani, maghiari
Vand peste 1500 tablouri (pictori catalogati) in magazinul de antichitati specializat, cu cea mai cuprinzatoare oferta din tara, si preturi realiste, situat la Oradea. La cerere trimitem ramburs prin curier in tara/strainatate!
http://www.netgaleria.ro
ArtLine - Galerie virtuala de arta
Artline.ro - galerii, pictura, sculptura, grafica, arta decorativa, arta naiva, arta religioasa, fotografie.
http://www.artline.ro