Arhitectura

Servicii, birouri, ateliere arhitectura - evaluari imobiliare: schite, proiectare, proiecte, machete locuinte, case de vacanta, case din lemn, studii fezabilitate, amenajari interioare si peisajere, autorizare si consultanta, construire de cladiri civile si industriale, proiecte civile, comerciale, industriale, amenajari de spatii comerciale, arhitectura si inginerie in constructii, amenajari interioare.


Site-uri Arhitectura

Sunt 4 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Nord Proiect Botosani, inca din 1972 executa orice tip de studii si proiecte pentru constructii civile si industriale, proiecte de arhitectura si urbanism, studii de teren, evaluari impact , reabilitari si restaurari drumuri si cladiri, orice tip de retele: apa, canal, electrice, gaze, termice etc.
http://www.nordproiectbt.ro
Crisan Architecture & Engineering S.R.L. este o firma romanesca cu capital privat, ce are ca obiect de activitate proiectarea si consultanta in domeniul arhitecturii.
http://www.crisanarch.ro
One Design srl ofera servicii complete de proiectare asistata de computer (arhitectura,rezistenta, instalatii) in domeniul constructiilor civile si industriale, la standarde europene. Proiecte pentru autorizare (PAC), executie (PT si DDE), design interior, design de mobilier, amenajari peisagistice.
http://www.1design.ro
Reprezentam una dintre firmele de top din domeniul constructiilor din judetul Constanta, care poate executa proiecte de constructii cu un grad remarcabil al calitatii. Constructii civile, mansardari, demolari, taiere si perforare beton armat, constructii industriale, trotuare, platforme, constructii ...
http://www.girosconstruct.ro
Logare cont