Servicii

Oportunitati de afaceri, studiu, comert, consulting, servicii web, servicii publice, servicii consulare, juridice, contabilitate, de traduceri, administrare imobile, administratii, servicii detectivistice, de monitorizare, de transport, turistice, alimentare si restaurante, promotionale, inscriptionari auto, inscriptionare textile, servicii in diverse domenii cum ar fi: curatenie si menaj, pentru firme si persoane fizice, in domeniul sanatatii publice, recrutare si plasare personal specializata in babysitting, menaj si ingrijire persoane varstnice.


Site-uri Servicii

Sunt 156 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Maila - Automacarale, inchiriere macara ieftin
Grupul Maila Utilaje propune pietei constructiilor din Romania noua gama de macarale telescopice si cu brate articulate marca HIDROKON. In plus oferim solutii tehnice si pentru depozite si hale de productie.
http://www.mailautilaje.ro
Fratitech - Solutii de sablare, vopsire, filtrare, aspiratie
Solutii pentru tratarea suprafetelor. Echipamente pentru sablare-ecruisare cu aer comprimat si turbine. Echipamente vopsire, metalizare cu arc electric, filtrare industriala, aspiratie industriala. Abrazivi sablare metalici si nemetalici.
http://www.fratitech.ro
Anaconda 3 DA
Obiectul principal de activitate il reprezinta comercializarea si instalarea sistemelor de protectie solara (draperii romane, jaluzele orizontale lemn si aluminiu, rulouri din aluminiu, usi de garaj, automatizari diverse, tamplarie PVC / aluminiu).
http://www.anaconda3da.ro
BTS Cleaning Constanta
Firma de curatenie din Constanta. Oferim servicii de curatenie zilnica, periodica, dupa petreceri, dupa constructor, de covoare, geamuri, precum si alpinism utilitar.
http://www.btscleaning.ro
Transport mobila, servicii mutari mobila si bagaje
Transport mobila, servicii complete mutari mobila si bagaje in conditii avantajoase si sigure pentru firme si persoane fizice in Bucuresti si in tara. Pentru comenzi si informatii vino pe situl nostru.
http://www.transportmobila.ro
Mardikian - Bijuterii, diamante, verighete, inel de logodna
Mardikian va ofera bijuterii, diamante, verighete, inel de logodna, inele din aur, platina si alte metale pretioase si semipretioase.
http://www.mardikian.ro
Sonorizare, filmare, fotografiere, decoratiuni
Suntem firma autorizata sa oferim servicii de calitate pentru petreceri private, nunti, botezuri, evenimente speciale, prezentari promotionale etc.
http://www.sonorizare-dj.ro
Al & Inox SRL - Ladite din plastic
Suntem o firma romana - germana avand ca obiect principal de activitate producerea si vanzarea de ladite din plastic, PVC pentru fructe si legume de la 3 kg la 15 kg. Laditele din plastic oferite de firma noastra le puteti vedea in imaginea de mai jos.
http://www.ambalaje-plastic-alinox.ro
Oferte Aradene - Catalog on-line de produse si servicii
Daca vrei un produs sau un serviciu in Arad, vezi intai pe OferteAradene.ro. Un catalog online deosebit de util, cu un continut bogat de produse si servicii din judetul Arad.
http://www.ofertearadene.ro
Prodivex - echipamente de protectia muncii
Prodivex SRL comercializeaza halate, salopete si veste de lucru intr-o gama variata de culori si le personalizeaza serigrafic, prin transfer termic cu elementele solicitate de beneficiar. Prodivex este distribuitor de echipamente de protectia muncii pentru toate categoriile de activitati.
http://www.prodivex.ro

Rezultate 71 - 80 din 156

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>
Director Menu
Logare cont
Site-uri noi
Link-uri Sponsorizate
Statistici
Numar total de site-uri: 4063
Numar total de categorii: 171
Curs valutar BNR
Cursul de schimb publicat de BNR
(Banca Nationala a Romaniei)
Moneda 17 iun. 18. iun.
EUREUR4.66624.6662=
HUF100 HUF1.44541.4454=
USDUSD4.02404.0240=
XAUXAU165.6750165.6750=