Servicii

Oportunitati de afaceri, studiu, comert, consulting, servicii web, servicii publice, servicii consulare, juridice, contabilitate, de traduceri, administrare imobile, administratii, servicii detectivistice, de monitorizare, de transport, turistice, alimentare si restaurante, promotionale, inscriptionari auto, inscriptionare textile, servicii in diverse domenii cum ar fi: curatenie si menaj, pentru firme si persoane fizice, in domeniul sanatatii publice, recrutare si plasare personal specializata in babysitting, menaj si ingrijire persoane varstnice.


Site-uri Servicii

Sunt 156 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Tipar Digital Bucuresti - Inkasprint Romania
Tipar Digital Bucuresti va ofera servicii de tipar digital, tiparire carti de vizita, flyere, mape etc. pe mai multe tipuri de hartie, de grosimi si marimi diferite, color sau alb/negru.
http://www.tipardigitalbucuresti.ro
Transilvania Recuperari Creante
Transilvania Recuperari Creante este singura societate cu sediul central in Cluj-Napoca si in portofoliul de clienti se afla cele mai mari companii din Transilvania. Nu externalizam demersurile de recuperare a creantelor, acestea fiind efectuate prin personalul propriu.
http://www.transilvaniarecuperaricreante.ro
Edward & Asociatii - debitare, fier vechi
Compania noastra este specializata si dezafectarea sau dezmembrarea cu echipe specializate de taietori la inaltime sau la sol a connstructiilor si elementelor din interiorul unor constructii, debitarilor de structuri metalice din fier vechi.
http://www.deseufiervechi.ro
City Security - Paza si protectie pentru companii si personae fizice
City Security asigura servicii de paza si protectie pentru companii dar si pentru persoane fizice. Grupul nostru de firme dispune de personal calificat pentru acest tip de activitate si logistica necesara fiecarui obiectiv.
http://www.pazaumana.ro
SOV Consulting - Bun gasit in afaceri!
SOV Consulting va pune la dispozitie cunostinte si experienta în business. Oferim solutii: obtinerea finantarilor nerambursabile, marketing, management etc.
http://www.sovconsulting.ro
Digital GBS - Service copiatoare, faxuri, impriman
Service si reparatii copiatoare analogice si digitale, imprimante, faxuri, multifunctionale. Incarcari cartuse toner si cerneala. Vanzari consumabile si echipamente de birou Canon, Sharp, Ricoh, Konica, Minolta, Kyocera,Mita, Toshiba, HP, Samsung, Lexmark, Brother, Panasonic etc. Preturi fara concur ...
http://www.digitalgbs.ro
Printart - Tipografie servicii complete
Tiparul offset este cea mai veche și cea mai răspandită metodă de multiplicare a informatiei scrise,tehnica prin care cerneala este suflata pe o suprafata metalica, transferata apoi pe o alta suprafata intermediara din cauciuc, care se preseaza in final pe hartie, a fost patentată în Germania în 145 ...
http://www.printart.ro
Firme Romaina - Catalog online al tuturor firmelor
Firma dumneavoastra va fi inscrisa in catalogul nostru online unde va putea fi vazuta de mii de vizitatori zilnic. Puteti atrage in acest fel posibili noi clienti care se vor folosi de serviciile dumneavoastra.
http://www.firmero.com
E.ON – Furnizor national de energie electrica
Suntem cei care ne asigurăm că vânzarea energiei către toți consumatorii din zona Moldovei - județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui reprezintă un serviciu de înaltă calitate și performanță.
http://www.eon-energie.ro
Consultanta infiintari firme Timisoara, acte firme
Aveti o idee si vreti sa o transformati intr-o afacere? Noi va ajutam sa faceti primul pas. Oferim servicii de consultanta in domeniul infiintari firme, infiintari societati srl, sa si alte forme juridice de organizare.
http://www.timisconsult.com

Rezultate 61 - 70 din 156

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>
Director Menu
Logare cont
Site-uri noi
Link-uri Sponsorizate
Statistici
Numar total de site-uri: 4063
Numar total de categorii: 171
Curs valutar BNR
Cursul de schimb publicat de BNR
(Banca Nationala a Romaniei)
Moneda 17 iun. 18. iun.
EUREUR4.66624.6662=
HUF100 HUF1.44541.4454=
USDUSD4.02404.0240=
XAUXAU165.6750165.6750=