Servicii

Oportunitati de afaceri, studiu, comert, consulting, servicii web, servicii publice, servicii consulare, juridice, contabilitate, de traduceri, administrare imobile, administratii, servicii detectivistice, de monitorizare, de transport, turistice, alimentare si restaurante, promotionale, inscriptionari auto, inscriptionare textile, servicii in diverse domenii cum ar fi: curatenie si menaj, pentru firme si persoane fizice, in domeniul sanatatii publice, recrutare si plasare personal specializata in babysitting, menaj si ingrijire persoane varstnice.


Site-uri Servicii

Sunt 156 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Aranjamente florale pentru evenimente speciale
Realizam o gama variata de aranjamente florale cu design deosebit pentru nunti, botezuri, aniversari, evenimente business si alte ocazii speciale din viata dumneavoastra - Ceremony Ideas Bucuresti.
http://www.ceremony-ideas.ro
Cabinet detectiv particular
Cabinet detectiv particular, investigatii private, anchete, verificari integritate profesionala si personala, filaj, supraveghere persoane, filmari infrarosu si camere ascunse, depistare camere si microfoane ascunse, consultanta de specialitate.
http://www.cpinvestigatii.eu
Mutare aer conditionat
Activitatea firmei noastre se concentreaza pe furnizarea de solutii de service complet (in Bucuresti si in tara) pentru segmentul de sisteme de climatizare.
http://www.mutare-aerconditionat.ro
Totul pentru PSI si SSM
Consultanta PSI (prevenirea si stingerea incendiilor)- mapa PSI, documentatii, instruirea angajatilor, planuri evacuare, instructiuni, indicatoare securitate, registre, tematica/graficul instruire, masuri PSI, fise instruire; Securitatea si sanatatea in munca - documentatii, evaluare riscuri, instr ...
http://psi-securitateamuncii.shopmania.biz//
Administrator bloc
Administrare imobile profesionala. Asiguram la preturi avantajoase, servicii profesionale de administrare a imobilelor (asociatii de proprietari/locatari, zone rezidentiale, vile si apartamente, cladiri de birouri): managementul proprietatii, managementul financiar - contabil.
http://www.administrator-imobil.ro
Igienizare aer conditionat
Oferim servicii de igienizare aer conditionat. Neglijarea intretinerii aparatului de aer conditionat duce la cresterea energiei electrice si scaderea randamentului. Pentru a preveni astfel de probleme apelati cu incredere la serviciile noastre.
http://www.igienizare-aerconditionat.ro
Consultanta accesare fonduri europene
Terra Nostra Consulting realizeaza activitati de informare, consultanta, instruire si studii in afaceri si management, fiind specializata in proiecte de investitii finantabile din fonduri nerambursabile de preaderare (SAPARD) si postaderare (FEDR, FSE, FEADR, FEP etc)
http://www.terranostraconsulting.ro
Import marfa China
Import marfa China. Servicii complete pentru importul de marfuri din China: de la negociere si contractare la transport si logistica. Mobila, materiale de constructii, decoratiuni, corpuri pentru iluminat, gresie, faianta, mozaic, piscine, saune, jacuzzi, obiecte sanitare, utilaje etc.
http://www.chinatrading.ro
OnePromo.ro - Simply the best!
OnePromo este 'compania' de obiecte promotionale. In cateva cuvinte, OnePromo reprezinta imaginea, brand-ul si reputatia firmei Dvs. Strategiile de marketing isi vor atinge in sfarsit, scopul, prin utilizarea obiectelor promotionale 'inteligente' si a resurselor pe care vi le punem la dispozitie.
http://www.onepromo.ro
Echipamente de protectia muncii - Mavlo Invest
Firma distribuitoare de echipamente de protectia muncii.
http://www.mavlo.ro

Rezultate 31 - 40 din 156

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>
Director Menu
Logare cont
Site-uri noi
Link-uri Sponsorizate
Statistici
Numar total de site-uri: 4063
Numar total de categorii: 171
Curs valutar BNR
Cursul de schimb publicat de BNR
(Banca Nationala a Romaniei)
Moneda 17 iun. 18. iun.
EUREUR4.66624.6662=
HUF100 HUF1.44541.4454=
USDUSD4.02404.0240=
XAUXAU165.6750165.6750=