Servicii

Oportunitati de afaceri, studiu, comert, consulting, servicii web, servicii publice, servicii consulare, juridice, contabilitate, de traduceri, administrare imobile, administratii, servicii detectivistice, de monitorizare, de transport, turistice, alimentare si restaurante, promotionale, inscriptionari auto, inscriptionare textile, servicii in diverse domenii cum ar fi: curatenie si menaj, pentru firme si persoane fizice, in domeniul sanatatii publice, recrutare si plasare personal specializata in babysitting, menaj si ingrijire persoane varstnice.


Site-uri Servicii

Sunt 156 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Vinuri romanesti
vinuri romanesti, magazin vinuri, degustare vinuri, vinuri romania, vin online, vinuri, vin rosu, pret vin, cosuri cadou, wine, wine house
http://www.privatewine.ro
Salon Elena Buftea salon infrumusetare
Salonul Elena din Buftea a luat fiinta in august 2010. A prins „viata” din dorinta de a demonstra ca este posibil sa-ti ingrijesti corpul cu bani nu foarte multi si ca a avea grija de tine nu mai este demult un moft, ci o necesitate.
http://www.salonelena.ro
Cadastru - Intabulare
Topografie, Cadastru-Intabulare, Dezmembrari-Comasari, Trasari constructii, Determinari G.P.S., Expertize Tehnice Extrajudiciare.
http://www.expertpai.ro
Safety and Security Systems - Sisteme Supraveghere
Safety and Security Systems va ofera o experienta de 11 ani in domeniul sistemelor integrate de securitate, a echipamentelor si accesoriilor pentru acestea. Sisteme video de supraveghere, centrale de incendiu, control acces, dvr-uri, camere supraveghere, detectori fum.
http://www.safetysecurity.ro
ARIS - Asociatia Romana a Industriei de Securiate
ARIS - Asociatia Romana a Industriei de Securitate - Servicii de Securitate - Cursuri de perfectionare - Cursuri autorizate CNFPA - Legislatie Online
http://www.arisonline.ro/
Servicii funerare, Pompe funebre, Repatrieri
Servicii funerare complete de la 590RON. Servicii funerare NON-STOP, pompe funebre, repatrieri funerare, agentie pompe funebre, transport funerar, sicrie, incinerari, urne funerare.
http://www.anthony.ro
Marmura - slefuire, lustruire, reconditionare
Oferim servicii profesionale de slefuire si lustruire pentru pardoseli din marmura, mozaic de marmura, granit sau travertin.
http://dinmarmura.ro
Servicii de deratizare, dezinsectie
Global Eco Serv va ofera servicii de deratizare, dezinsectie, dezinfectie in Judetul Constanta. Activitatea societetii noastre implica si servicii de curatenie cladiri si alpinism utilitar. Va oferim solutii profesionale pentru combaterea rozatoarelor, combaterea insectelor, combaterea daunatorilor.
http://www.deratizareconstanta.ro
Aranjamente florale
3Flores realizeaza Aranjamente Florale personalizate pentru diferite ocazii: nunta, botez, aniversari, orice alte ocazii speciale, aranjamente sala, aranjamente masina, buchete de mireasa si nasa, lumanari, cadouri, aranjamente bomboane.
http://www.3flores.ro
Porumbei nunta constanta
Inchiriem porumbei albi pentru nunti, botezuri, inaugurari de sedii, lansari de produse sau alte festivitati. Telefon : 0724 397604 E-mail: \n Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
http://www.porumbeipentrununta.cabanova.com/

Rezultate 21 - 30 din 156

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>
Director Menu
Logare cont
Site-uri noi
Link-uri Sponsorizate
Statistici
Numar total de site-uri: 4063
Numar total de categorii: 171
Curs valutar BNR
Cursul de schimb publicat de BNR
(Banca Nationala a Romaniei)
Moneda 17 iun. 18. iun.
EUREUR4.66624.6662=
HUF100 HUF1.44541.4454=
USDUSD4.02404.0240=
XAUXAU165.6750165.6750=