Servicii

Oportunitati de afaceri, studiu, comert, consulting, servicii web, servicii publice, servicii consulare, juridice, contabilitate, de traduceri, administrare imobile, administratii, servicii detectivistice, de monitorizare, de transport, turistice, alimentare si restaurante, promotionale, inscriptionari auto, inscriptionare textile, servicii in diverse domenii cum ar fi: curatenie si menaj, pentru firme si persoane fizice, in domeniul sanatatii publice, recrutare si plasare personal specializata in babysitting, menaj si ingrijire persoane varstnice.


Site-uri Servicii

Sunt 156 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Morar Paza si Protectie Arad
Firma paza Arad si protectie Arad. Servicii paza si protectie Arad, interventie Arad, monitorizare obiectiv Arad, camere de supraveghere Arad, agenti de paza Arad, protectie bodyguard Arad. Oferim sisteme securitate Arad la cele mai bune preturi. Garantam siguranta dumneavoastra si a obiectivului pa
http://www.morarpazasiprotectie.ro
Service centrale termice
Suntem o societate experimentata in vanzari, proiectare si consultanta echipamente incalzire,centrale termice, climatizare, ventilatie, hvac.
http://www.termotempservice.ro
Transport mobila
Vrei sa te muti si nu ai masina? Este sambata sau duminica si nu gasesti pe nimeni sa te ajute? Ai cumparat materiale de constructii sau obiecte voluminoase pe care nu le poti cara? Noi suntem solutia! Transportam orice, oriunde ,oricand pentru oricine inclusiv sambata si duminica.
http://www.mgctrans.ro
Servicii de curatenie | Firma curatenie Bucuresti
Piontani Services este o societate cu personal calificat si pregatit sa ofere cele mai bune servicii de curatenie, avand ca obiectiv final obtinerea satisfactiei clientilor sai.Gama serviciilor de curatenie oferite este variata, adresandu-se spatiilor pentru birouri, spatiilor comerciale, etc.
http://www.piontani.ro
Localizare GPS
UrmarireGPS Professional vine in sprijinul companiilor cu solutii de eficientizare si optimizare a costurilor implicate in managementul flotelor dumneavoastra .
http://www.urmariregps.ro
Transport moloz
Oferim servicii complete privind transportul de moloz si evacuarea acestuia din incinta unui spatiu public/privat. Oferta noastra cuprinda atat curatarea locurilor cat si transportul molozului in spatii special amenajate de catre echipa noastra.
http://www.car-moloz.ro
Foraje puturi apa
Firma noastra executa foraje de mica, medie si mare adancime cu tubulatura PVC de inalta presiune tip valrom.
http://www.forajapapotabila.ro
Romania Hidro Service - Pompe Hidraulice, Cilindri
Romania Hidro Service produce si comercializeaza Pompe Hidraulice, Cilindri Hidraulici, Garnituri, Furtunuri Hidraulice, Mansete U pentru piston si tija, racloare, inele O (NBR, Viton si silicon - orice dimensiune), benzi de ghidare, garnituri Chevron (set de mansete V), semeringuri, benzi
http://www.romaniahidroservice.ro
Adial - Service Electronice si Electrocasnice
Sc Adial Electronic va ofera o gama larga de servicii: Service Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Moulinex, Krops, Rowenta, Saeco, telefoane mobile, IT, tablete, camere video si foto. De asemenea comercializam sisteme de aer conditionat, asiguram proiectarea, instalarea, service-ul si mantenanta
http://www.adial.ro
Foraje puturi Timisoara
Firma noastra executa foraje puturi pentru alimentarea cu apa potabila, menajera(irigatii) cu un utilaj de dimensiuni mici in sistem rotativ hidraulic cu circulatie de fluid de foraj. Executam puturi forate ieftine in judetul Timis, in special in Timisoara si zonele limitrofe.
http://www.eforajeputuri.com

Rezultate 11 - 20 din 156

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>
Director Menu
Logare cont
Site-uri noi
Link-uri Sponsorizate
Statistici
Numar total de site-uri: 4063
Numar total de categorii: 171
Curs valutar BNR
Cursul de schimb publicat de BNR
(Banca Nationala a Romaniei)
Moneda 23 mai. 24. mai.
EUREUR4.62924.6243coborare cu 0 lei
HUF100 HUF1.45101.4513urcare cu 0 lei
USDUSD3.95023.9431coborare cu 0 lei
XAUXAU164.5489164.3747coborare cu 0 lei