Servicii

Oportunitati de afaceri, studiu, comert, consulting, servicii web, servicii publice, servicii consulare, juridice, contabilitate, de traduceri, administrare imobile, administratii, servicii detectivistice, de monitorizare, de transport, turistice, alimentare si restaurante, promotionale, inscriptionari auto, inscriptionare textile, servicii in diverse domenii cum ar fi: curatenie si menaj, pentru firme si persoane fizice, in domeniul sanatatii publice, recrutare si plasare personal specializata in babysitting, menaj si ingrijire persoane varstnice.


Site-uri Servicii

Sunt 156 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Etilometru
Etilometru - Informatii despre fiole si aparate etilometru, alcool, alcoolemie, metode si produse utilizate la determinarea continutului de alcool. Comercializam aparate etilometrut, fiole etilometru, mustucuri.
http://www.etilometru.ro
Etilotest
Etilotest - Informatii despre fiole si aparate etilotest, alcool, alcoolemie, metode si produse utilizate la determinarea continutului de alcool. Comercializam aparate etilotest, fiole etilotest, mustucuri.
http://www.etilotest.ro
European News Group
European News Group este un proiect destinat in special promovarii firmelor din Romania in comunitatea francofona, insa, dincolo de prezentarea unor oferte, scopul sau este de a pune la dispozitia utilizatorilor sai cat mai multe informatii despre tara noastra - geografice, istorice, politice, demog ...
http://www.euro-ng.eu/ro/
Audit de mediu, Consultanta de mediu - AUDITECO
AUDITECO este o firma de audit si consultanta de mediu ce ofera solutii profesionale, optime si rapide la problemele de mediu ale organizatiilor. Colaboram cu clientii nostri pentru a le imbunatati performanta de mediu, optimiza procesele si reduce riscurile si impacturile negative asupra mediului.
http://www.auditeco.ro
Com Nico Serv
Prezinta operatiile de service auto derulate de S.C. Com Nico Serv S.R.L., oferta de piese auto, reteaua de magazine. si ofertele speciale in vigoare. Permite comandarea de piese auto online.
http://www.comnicoserv.ro
Infiintari firme.ro infiintari societati comerciale
Fiecare al 5-lea client beneficiaza de Asistenta Juridica GRATUITA pentru infiintarea firmei sale (valabil pentru infiintare SRL) Societatea noastra este specializata in: - Infiintari societati comerciale indiferent de forma juridica. - Infiintari reprezentante comerciale/filiale pentru firme strain ...
http://www.infiintarifirme.ro

Rezultate 151 - 156 din 156

<< Start < Inapoi 11 12 13 14 15 16 Inainte > Sfarsit >>
Director Menu
Logare cont
Site-uri noi
Link-uri Sponsorizate
Statistici
Numar total de site-uri: 4063
Numar total de categorii: 171
Curs valutar BNR
Cursul de schimb publicat de BNR
(Banca Nationala a Romaniei)
Moneda 17 iun. 18. iun.
EUREUR4.66624.6662=
HUF100 HUF1.44541.4454=
USDUSD4.02404.0240=
XAUXAU165.6750165.6750=