Servicii

Oportunitati de afaceri, studiu, comert, consulting, servicii web, servicii publice, servicii consulare, juridice, contabilitate, de traduceri, administrare imobile, administratii, servicii detectivistice, de monitorizare, de transport, turistice, alimentare si restaurante, promotionale, inscriptionari auto, inscriptionare textile, servicii in diverse domenii cum ar fi: curatenie si menaj, pentru firme si persoane fizice, in domeniul sanatatii publice, recrutare si plasare personal specializata in babysitting, menaj si ingrijire persoane varstnice.


Site-uri Servicii

Sunt 156 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Tractari automobile - Scorpyo Trading
Tractari automobile efectueaza non-stop servicii de tractari auto pe platforma si transport auto, transport de marfuri, in Bucuresti si intreaga tara.
http://www.tractariautomobile.ro
Conduraru Grup - termohidroizolatii
Termoizolatii, hidroizolatii, termohidroizolatii, materiale de constructii, firma constructii bucuresti, calitate, servicii constructie, constructie acoperire suprafate, terase, acoperis.
http://www.conduraru-grup.ro
Paylogic - salarizare, resurse umane
Paylogic va ofera solutii profesionale de payroll, salarizare, resurse umane, administrare de personal. Cea mai importanta firma de profil de pe piata, servicii complexe si profesionale.
http://www.paylogic.ro
Invitatii.ro - invitatii de nunta si botez
O gama variata de invitatii de nunta si botez, inclusiv modele unice in tara, comanda online, urgente fara taxa, livrari in tara, produse si servicii de inalta calitate. In plus, o bogata colectie de texte pentru nunta si botez.
http://www.invitatii.ro
Intellexis - Inregistrare Marca - Brevet de Inventie
Intellexis ofera servicii complete in domeniul proprietatii intelectuale, inregistrare marci, desene si modele industriale la OSIM, brevete de inventie.
http://www.intellexis.ro
Externalizare servicii de mediu - Eco Active
EcoActive este o companie de consultanta si audit, se ocupa de implementarea standardului de calitate ISO 9001, implementarea standardului de managementului de mediu ISO 14001, implementarea standardului de management al sanatatii OHSAS 18001.
http://www.ecoactive.ro
Firmeproduse.ro - Director firme, catalog produse, anunturi
FirmeProduse.ro este un centru de afaceri online ce permite firmelor din Romania sau din UE sa se promoveze printr-un sistem complex de administrare a continutului.
http://www.firmeproduse.ro
Aparate de masura si automatizari - Tehnic Promoserv Srl
Sisteme de monitorizare pentru temperatura, umiditate si alti parametri fizico-chimici, aparate de masura, dataloggere si inregistratoare. Termometre, termhigrometre, inregistratoare de temperatura pentru mijloace de transport frigorific si izoterm. Statii meteo si pluviometre.
http://www.promoserv.ro
Meserias - Targ online de prestari servicii
Site dedicat prestatorilor de servicii. Aici gasiti meseriasi si specialisti de la mecanic, instalator, zidar, zugrav si pana la vidanjor, bufon si medic. Toate meseriile si toti meseriasii adevarati sunt aici.
http://www.meserias.ro
Progazpd - distributia si furnizarea gazelor naturale
Societate Progaz PD S.A. are ca obiect principal de activitate distributia combustibililor gazosi prin conducte. In afara acestui obiect societatea desfasoara si activitati de furnizare a gazelor naturale, proiectare si executie a sistemelor de distributie si a instalatiilor de utilizare a gazelor n ...
http://www.progazpd.ro

Rezultate 91 - 100 din 156

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>
Director Menu
Logare cont
Site-uri noi
Link-uri Sponsorizate
Statistici
Numar total de site-uri: 4063
Numar total de categorii: 171
Curs valutar BNR
Cursul de schimb publicat de BNR
(Banca Nationala a Romaniei)
Moneda 17 iun. 18. iun.
EUREUR4.66624.6662=
HUF100 HUF1.44541.4454=
USDUSD4.02404.0240=
XAUXAU165.6750165.6750=