Servicii

Oportunitati de afaceri, studiu, comert, consulting, servicii web, servicii publice, servicii consulare, juridice, contabilitate, de traduceri, administrare imobile, administratii, servicii detectivistice, de monitorizare, de transport, turistice, alimentare si restaurante, promotionale, inscriptionari auto, inscriptionare textile, servicii in diverse domenii cum ar fi: curatenie si menaj, pentru firme si persoane fizice, in domeniul sanatatii publice, recrutare si plasare personal specializata in babysitting, menaj si ingrijire persoane varstnice.


Site-uri Servicii

Sunt 156 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Deratizare si Dezinsectie in Timisoara
Exterminator ofera servicii in domeniile: Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie de cea mai buna calitate, executate de un personal autorizat si calificat. Echipamentele si produsele folosite respecta in totalitate standardele, legile, reglementarile nationale si internationale impuse in domeniul de ...
http://www.exterminator.ro
InvitatiiNunta.ro - accesorii nunta
Invitatii si accesorii pentru nunti si botezuri, invitatii pentru evenimente, colectie de texte pentru nunta, botez, pentru nunta si botez intr-un singur eveniment.
http://www.invitatiinunta.ro
Curatenie Constanta - HomeClean
Servicii profesionale in Constanta la cel mai mic pret. Unul dintre obiectele de activitate ale companiei HomeClean este oferirea de servicii profesionale de curatenie pentru case, vile, apartamente, spatii de birouri, spatii industriale, hoteluri etc. Prioritar in activitatea pe care o desfasuram e ...
http://www.curatenie-constanta.eu
CallingCenter
CallingCenter reprezintă o echipă tânără, deschisă și plină de dinamism, care apropie clientul, aducând beneficii de imagine partenerilor săi. Punând la dispoziție o tehnologie performantă, echipa noastră este specializată în procesul de interacționare cu clienții, aducând un plus de calitate afacer ...
http://www.callingcenter.ro
Amorre Coffe - Aparate de cafea si automate vending
Suntem o societate specializata in amplasarea si comercializarea automatelor de cafea si vending food si automatelor de bauturi reci, asiguram service, garantie si post garantie. Comercializam sisteme de plata si consumabile pentru acestea.
http://www.amorecaffee.com
Felicitari inteligente pentru afaceri de succes
Keepto va ofera in exclusivitate un sistem profesional de fidelizare a clientilor, partenerilor si angajatilor dumneavoastra prin intermediul felicitarilor electronice. Felicitarile sunt special concepute pentru segmentul business fiind structurate pe categorii si subcategorii.
http://www.keepto.ro
Protesan Serv: protectia muncii
Consultanta: Securitatea muncii (protectia muncii), situatii de urgenta (psi), evaluare factori de risc, cercetare accidente de munca, instruiri SSM, instruiri PSI. Distributie: Echipamente de protectie, norme de protectia muncii, indicatoare de securitate, truse de prim ajutor.
http://www.protesan.ro
GTX Consultanta IT
Consultanta IT completa la cele mai mici preturi. Echipa noastra asigura promptitudine la orice alerta sau nevoie a clientului. Acum beneficiezi de oferte exceptionale: incheie un abonament GTX consultanta si primesti 3 servicii gratuite si evaluare gratuita.
http://www.gtxtel.ro
WFC Group - Protectia Muncii si PSI
Work & Fire Consulting Group este abilitata de Ministerul Muncii sa desfasoare activitatea de serviciu extern de Protectia Muncii si P.S.I. conform Legii 319/2006, respectiv Legea 307/2006 oferind instruirea salariatilor si consultanta pentru aplicarea prevederilor actelor normative in vigoare prin ...
http://www.wfcgroup.ro
Servicii de consultanta de resurse umane si recrutare - MarketPlusHR
MarketPlusHR aduce un plus serviciilor de recrutare de resurse umane din Romania inca din anul 1994. Cu o experienta de 14 ani in consultanta de resurse umane, recrutare, selectie si training, MarketPlusHR si-a modelat constant serviciile si strategia, in asa fel incat sa ofere solutii complete.
http://www.marketplushr.ro

Rezultate 81 - 90 din 156

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>
Director Menu
Logare cont
Site-uri noi
Link-uri Sponsorizate
Statistici
Numar total de site-uri: 4063
Numar total de categorii: 171
Curs valutar BNR
Cursul de schimb publicat de BNR
(Banca Nationala a Romaniei)
Moneda 17 iun. 18. iun.
EUREUR4.66624.6662=
HUF100 HUF1.44541.4454=
USDUSD4.02404.0240=
XAUXAU165.6750165.6750=