Productie industriala

Produse si solutii competitive, utilaje si accesorii pentru productie industriala, spatiile de productie industriala si de depozitare, adecvate pentru activitatea marilor sau micilor firme producatoare de bunuri, intretinere industriala.


Site-uri Productie industriala

Sunt 75 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Romextil - Accesorii metalice turnate
Romextil se ocupa in Timisoara cu productia de piese si accesorii metalice din zamac turnate centrifugal. Zamacul, un aliaj de zinc se preteaza foarte bine la acoperiri metalice deosebite prin galvanizare si anume acoperiri cu zinc lucios, cupru, nichel, alama, argint, aur sau crom.
http://www.romextil.ro
Containere Sanitare
Containerele noastre pentru birou, locuinta, spatii comerciale, medical, dus sau toaleta corespund Normelor Europene ISO, prin urmare ofera multe avantaje. Containerele sunt o constructie usoara de cadre dezasamblate si izolate. Panoul de ferestre, usi si pereti sunt intersanjabile.
http://www.containeresanitare.ro
Metal Engineering - Proiecte industriale si navale
Activitatea de baza a companiei o reprezinta repararea si modificarea structurilor metalice navale cat si producerea si comercializarea unei game variate de produse din inox , fier forjat, diverse confectii metalice la cerere. Gama de modele creste de la o zi la alta, firma noastra putand executa si ...
http://www.metalengineering.ro
IDEALEX SRL - Termopane Gealan
Magazin virtual de tamplarie pvc cu geamuri termopan. Calculator online ce va permite sa studiati diferite variante de geam termopan pentru casa d-voastra. Preturi valabile pentru montajul efectuat in Bucuresti.
http://www.geamuri-termopane.com
T&T Access Solutions - inchirieri platforme
TT Access Solutions ofera spre comercializare si inchiriere nacele si platforme pentru lucru la inaltime pentru orice aplicatie. Vanzare si inchiriere nacela, platforma, PRB.
http://www.tta.ro
Bogaxa - Containere diverse pentru organizare de santier
Societatea Bogaxa va pune la dispozitie containere de organizare de santier, container birou, container sanitar, container vestiar, sau grupuri de containere, containere sala de mese, container sala de sedinta, container show room. Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.
http://www.bogaxa.ro
OFC Containere - Producator containere birouri
Containere birou, inchiriere containere tip birou tip depozit, containere santier, producator container de locuit sanitare, containere maritime marfa SH. Vanzare sau Inchiriere containere noi sau second-hand: Suntem partenerul dumneavoastra de baza, in consultanta, planificare, constructie, echipare ...
http://www.officecontainer.ro
Organe de asamblre: suruburi, piulite, saibe, tije
Viterie Venete Balkan este un producator si distribuitor de organe de asamblare: suruburi, holzsuruburi, piulite, saibe, tije, bare filetate, inele elastice, conectori, accesorii pentru mobila, accesorii ferestre, accesorii amenajari interioare, accesorii decorative.
http://www.viterievenetebalkan.eu
RO container - containere si cladiri modulare
Societatea noastra produce containere organizare santier (de locuit) atat demontabile cit si sudate. Avantajul celor demontabile este usurinta in transport cat si numarul mai mare de bucati transportabil pe un autosasiu.
http://www.rocontainer.com
EMSA - furtunuri industriale, furtun, furtune
EMSA: furtunuri industriale - furtun PVC, furtun cauciuc, furtun apa, furtun aer, furtun rezistent la abraziune, furtun abur, furtun alimentar, furtun gaze, furtun carburant, furtun combustibil, furtun benzina, furtun motorina, furtun substante chimice.
http://www.furtunurileindustriale.ro

Rezultate 51 - 60 din 75

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 Inainte > Sfarsit >>