Management

Categorie dedicata proiectarii si implementarii sistemelor de management performante cum ar fi: management financiar, management educational, formare manageriala, audit de management, management de proiect, management si consultanta.


Site-uri Management

Sunt 12 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
servicii de contabilitate ( Evidenta Contabila, Salarizare, Resurse Umane, Evaluare si Reevaluare, Consultanta Financiar Contabila, Analiza Economico-Financiara si Fiscala ), servicii de consultanta in accesarea fondurilor nerambursabile, Consultanta in Accesarea Fondurilor Europene.
http://www.euromapconsult.ro
Site-ul contine toate tipurile de cereri posibile! Sunt prezentate modele de cerere autorizatii construire, model cerere alocatii, modele cerere finante, modele cereri procese, modele de cerere angajare. Modelcerere.ro este un site util si practic destinat tuturor.
http://www.modelcerere.ro
E-plandeafaceri.ro este un site ce ofera sfaturi, solutii si sugestii fiecarui antreprenor ce doreste ca afacerea lui sa prospere. Site-ul este dedicat atat oamenilor de afaceri de astazi cat si antreprenorilor de maine.
http://www.e-plandeafaceri.ro
Portalul e-controlling. ro isi propune sa sustina raspandirea la scara a conceptelor de controlling pe piata romaneasca dar si sa intruneasca specialisti din domeniu, oameni de business, precum si persoane care doresc sa se documenteze sau sa se informeze cu privire la acest intrument managerial.
http://www.e-controlling.ro
SIMPA vine in intampinarea persoanelor care gestioneaza, efectiv, resursele alocate unui parc auto, prin automatizarea proceselor repetitive si prin gestionarea unitara a resurselor si informatiilor legate de un parc auto.
http://www.simpa.biz
Firma Exegens Management Consultants este capabilă să susțină mediul de afaceri românesc cu scopul de a crește competitivitatea prin reduceri sistematice de costuri, creșterea nivelului de calitate percepută de către clienți și prin scurtarea timpului de reacție la semn ...
http://www.exegens.com
Firma Kaizen Consulting este capabila sa susțina mediul de afaceri romanesc cu scopul de a crește competitivitatea prin reduceri sistematice de costuri, creșterea nivelului de calitate perceputa de catre clienți și prin scurtarea timpului de reacție la semnalele pie5 ...
http://www.kaizen-consulting.ro
Companie de Training si Consultanta Manageriala Strategica, ce ofera solutii complete companiilor nationale si multinationale cu care lucram. Avand la baza profesionalismul si experienta practica a echipei de consultanti, CBC Romania are ca scop satisfacerea celor mai inalte standarde de performanta ...
http://www.cbc.ro
Noi va ajutam sa accesati fondurile structurale! Suntem specializati in elaborarea si conceperea proiectelor, managementul integrat al acestora, consiliere pentru beneficiari si cursuri de instruire.
http://www.schuman.ro
Marian Puiu Group SRL ofera servicii de administrare imobile, administrare blocuri. Lucrari de hidroizolatii la terase si acoperisuri pentru blocuri sau hale industriale.
http://www.mpgroup.ro

Rezultate 1 - 10 din 12

<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>
Logare cont