Finante-banci

Categoria contine informatii despre Banci, asigurari, leasing, articole, oportunitati, discutii, solutii, informatii financiar-bancare, consultanta, curs valutar, cursul BNR, convertor valutar, calculator de credite si facturier online, societati de valori mobiliare care ajuta la investirea banilor pe piata de capital.


Site-uri Finante-banci

Sunt 9 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Randament maxim in CHF
FriendCredit.ro, prin conectarea directă a finanțatorilor cu împrumutații și eliminarea intermedierii băncilor sau a altor instituții financiare, asigură pentru finanțatori un randament al investiției net superior depozitelor bancare.
http://www.friendcredit.ro
Evaluator
Evaluatori cu vasta experienta pe piata imobiliara din Romania, va oferim servicii de consultanta financiara cat si de evaluari imobiliare, intreprinderi si bunuri mobile. Portofoliul nostru de clienti include banci de renume si societati importante pe piata romaneasca.
http://www.evaluatori.info
Tva Romania
Tva-romania.ro este un portal ce ofera informatii cititorilor despre taxa pe valoarea adaugata. Avand in vedere schimbarile economice recente, site-ul este dedicat atat anteprenorilor cat si tuturor romanilor care interactioneaza zilnic cu TVA-ul.
http://www.tva-romania.ro
Economie
e-Economie.ro este un portal de economie care contine stiri, articole despre economie, piete, firme, tech, Life&Style, turism si legislatie. Este un site practic celor care doresc informatii si sfaturi.
http://www.e-economie.ro
Credite si depozite bancare, carduri de credit | eFin.ro - Partenerul tau financiar
Credite, depozite bancare, carduri de credit, leasing. Cea mai buna oferta financiara pentru tine.
http://www.efin.ro
Credite de nevoi personale - infoBancare
infoBancare.ro pune la dispozitie atat produse si servicii bancare, leasing si asigurari cat si informatii din piata referitoare la activitatile institutiilor din domeniu. Pentru fiecare domeniu afisat oferim informatii cat mai exacte si multiple pentru a favoriza procesul de decizie asupra produsel ...
http://www.infobancare.ro
Volksbank Romania
Volksbank Romania este o banca comerciala care activeaza pe piata romaneasca din luna mai a anului 2000. Principalul actionar al bancii este Volksbank International AG, in majoritate detinut de Österreichische Volksbanken-AG, banca ce reprezinta institutia centrala a unuia dintre cele mai importante ...
http://www.vbr.ro
Vrei un credit imediat? - Pro Credite Broker
Partener financiar - intermediaza GRATUIT, RAPID si EFICIENT obtinerea de credite bancare - card de credit, credit de nevoi personale, credit auto, credit de nevoi personale cu ipoteca, credit ipotecar - precum si a altor produse bancare de creditare pentru persoane fizice.
http://www.procredite.ro
Informatii credite de nevoi personale
Afla informatii si compara credite de nevoi personale (in lei, euro, franci elvetieni si usd) garantate cu ipoteca sau giranti cat si fara garantii, pentru studii, vacante si tratamente medicale.
http://www.creditenevoipersonale.ro