Afaceri si finante

Categorie dedicata afacerilor si serviciilor financiare in general, cuprinzand producatorii de bunuri de larg consum si industriale, servicii de marketing si publicitate, servicii de asigurari, fonduri de investitii, investitii, banci, francize, busniss, brokeraj, management, bursa de valori, fonduri mutuale, obligatiuni etc.

Sub Categorii Afaceri si finante


Asigurari (20)
Bunuri de consum (14)
Contabilitate (34)
Credite si leasing (20)
Finante-banci (9)
Investitii (18)
Management (12)
Marketing si publicitate (86)
Productie industriala (75)
Servicii (156)
Targuri si expozitii (0)


Site-uri Afaceri si finante

Sunt 24 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Expertii ProMunca stiu exact care sunt cele mai acute si mai des sanctionate probleme de Securitatea si Sanatatea Muncii SSM, Apararea Impotriva Incendiilor PSI si Medicina Muncii.
http://www.promunca.ro
Gestione Sinistri este o companie care ofera consultanta si asistenta in vederea recuperarii daunelor morale si materiale suferite de victimele accidentelor rutiere, malpraxis si accidente de munca.
http://www.gestionesinistri.ro
Portal de afaceri romanesc care ofera servicii de promovare viziuala a firmelor prin bannere.Include o gama de sectiuni specializate.Portalul 9009.ro da posibilitatea fiecarei firme de a avea propriul sau banner personalizat si de al posta pe internet la cele mai reduse preturi.
http://www.9009.ro
Cea mai complexa solutie pentru intermedierea si promovarea produselor si serviciilor din domeniul agricol.
http://www.piata-agricola.ro
Compania Ermach este dealer autorizat al concernului german Kärcher, lider mondial in productia de echipamente profesionale si de uz casnic pentru curatenie. Aducem pe piata echipamentelor de curatenie o viziune noua asupra conceptului de customer service, cel mai important obiectiv pentru fiecare m ...
http://www.ermach.com
Frigofrance comercializeaza in Romania vitrine frigorifice orizontale, vitrine frigorifice verticale, congelatoare, camere de frig, lazi frigorifice de dimensiuni mari, unitati de refrigerare si unitati de incalzire/refrigerare de catering.
http://www.frigofrance.ro
Oferta noastra cuprinde o colectie variata de tractoare, piese pentru tractor, utilaje agricole, cauciucuri de tractor si multe altele. Toate sunt din import Germania, de cea mai buna calitate.
http://www.prisco.ro
Ghiseul Bancar este o publicatie independenta care editeaza si transmite stiri, analize, reportaje, interviuri si informatii utile din domeniul bancar si financiar.
http://www.ghiseulbancar.ro
Rolul Bursei de Valori Bucuresti este de a furniza o piata organizata pentru tranzactionarea valorilor mobiliare, de a contribui la cresterea lichiditatii valorilor mobiliare prin concentrarea in piata a unui volum cat mai mare de valori mobiliare, de a contribui la formarea unor preturi care sa ref ...
http://www.bvb.ro
Cel mai citit cotidian online de business din Romania, oferite gratuit in in timp real. Informatii despre companii romanesti si multinationale. Articole, informatii si resurse pentru referate despre situatia economica, finante, investitii, banci, internet, marketing, pr, mass-media, imobiliare, turi ...
http://www.wall-street.ro

Rezultate 11 - 20 din 24

<< Start < Inapoi 1 2 3 Inainte > Sfarsit >>
Logare cont