Servicii medicale

Servicii profilactice: controale periodice, servicii de planificare familiala, servicii medicale stomatologice, monitorizarea evolutiei sarcinii si a lauziei, urmarirea dezvoltarii fizice si psihomotorii a sugarului si copilului; Servicii curative: consultatie, servicii medicale de urgenta, examen clinic, examene paraclinice si de laborator, tratament medical, chirurgical si proceduri de recuperare, prescrierea tratamentului necesar vindecarii; Servicii de urgenta: constatarea situatiilor de urgenta � examen clinic, urgente medico-chirurgicale, interventii de urgenta.


Site-uri Servicii medicale

Sunt 49 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Cabinet dermatologie Timisoara
Ai o probleme de piele si cauti un cabinet de dermatologie in Timisoara? Problema ta s-a rezolvat, DERM-A oferind servicii dermatologice de calitate si profesionale. Daca ai cautat cabinet dermatologie Timisoara si ai ajuns la noi, noi suntem solutia
http://www.derm-a.ro
Remodelare corporala Timisoara
Daca doresti sa beneficiezi de proceduri de remodelare corporala in Timisoara iti recomandam cu caldura clinica Dermahealth, condusa de specialistul in dermatologie Dr. Ari Skeja. Vei beneficia de cele mai bune servicii si de rezultate exceptionale.
http://www.dermahealth.ro
Operatii estetice
Dr. Ovidiu Grecu lucreaza din 1997 in chirurgia estetica responsabila si de atunci rezultatele sale i-au adus faima de care se bucura in lumea medicala drept un chirurg responsabil si respectat. Doctorul a realizat cu succes foarte multe operatii estetice.
http://www.operatii-estetice.ro
Clinica oftalmologie
Oculus Med – clinica de oftalmologie care are grija de ochii tai. Tratam cele mai severe afectiuni (glaucom, strabism, entripion etc) cu echipamente de ultima generatie.
http://www.oculusmed.ro
Cabinet oftalmologie
Specializat in consultatii oftalmologice, precum masurarea tensiunii oculare, gonoscopie, retinoscopie, camp vizual computerizat, cabinetul de oftalmologie Oftacare ofera clientilor sai un standard inalt de calitate a serviciilor.
http://www.oftacare.ro
Clinica efigia
Clinica de chirurgie estetica Bucuresti ofera servicii de chirurgie plastica, chirurgie generala, operatie marire sani, implanturi mamare, operatie la nas, liposuctie, marire buze, lifting facial, remodelare urechi, tratamente anticelulita, tratamente faciale.
http://www.clinicaefigia.ro
Vanzare echipament medical nou si folosit - MedWow
MedWOW conecteaza cumparatori si vanzatori internationali pentru echipament medical nou & folosit. MedWOW.com - piata online de top pentru echipament medical, asista clientii in gasirea si cumpararea de echipament medical nou si folosit, piese si accesorii medicale.
http://ro.medwow.com
Epilare Definitiva
Epilare Definitiva - Informatii despre epilarea definitiva cu ajutorul tehnologiei IPL, fotoepilare, avantajele epilarii definitive, contraindicatii epilare definitiva, riscuri epilare definitiva IPL, preturi epilare definitiva IPL.
http://www.epilarepermanenta.ro
DR. Silvia Stanculescu
Procedee estetice chirurgicale si nechirurgicale: lifting facial, blefaroplastie, rinoplastie, otoplastie, mentoplastie, marire-micsorare-ridicare sani.
http://clinica-metamorphosis.ro
Operatie Lipoaspiratie - Clinica de chirurgie estetica Dr Silviu Marinescu
Echipa de profesionisti a Dr. Silviu Marinescu va asteapta sa o cunoasteti, garantand ca va va face sa fiti inconjurati de caldura, incredere si disponibilitate la solicitarile dumneavoastra. Procedurile chirurgicale utilizate sunt adaptate si individualizate.
http://www.operatielipoaspiratie.ro

Rezultate 1 - 10 din 49

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 Inainte > Sfarsit >>
Director Menu
Logare cont
Site-uri noi
Link-uri Sponsorizate
Statistici
Numar total de site-uri: 4063
Numar total de categorii: 171
Curs valutar BNR
Cursul de schimb publicat de BNR
(Banca Nationala a Romaniei)
Moneda 13 noi. 14. noi.
EUREUR4.65994.6590coborare cu 0 lei
HUF100 HUF1.44381.4427coborare cu 0 lei
USDUSD4.14694.1340coborare cu 0 lei
XAUXAU159.6578159.4922coborare cu 0 lei